Nnywellness.com

Hvordan å sitte på Captains bord


Hvordan å sitte på Captains bord

Fordi dagens cruise skip er stort, bærer flere hundre passasjerene, tradisjonen med kapteinen sitter med passasjerer er historie på de fleste skip. Men noen små skip fortsatt ta del i tradisjonen. Bespisning på captain's tabell er en ære gitt til noen passasjerer. Får en plass ved bordet er ikke en garanti, men du kan øke sjansene dine.

Instruksjoner

• Spør ditt reisebyrå for å skrive et brev til rederiet sier forespørselen. Dette garanterer ikke vil du tjene et sete, men det kan hjelpe dine sjanser.

• Fortelle cruise selskapet hvis du feirer en anledning. Noen ganger folk feirer jubileer eller bryllupsreiser er valgt å spise med kapteinen. Husk å nevne du ville elske å spise med kapteinen til ære for den store nyheten.

• Tilnærming personalet og Toktet regissøren. Gjør et poeng å være vennlig og bli kjent med ansatte. Direktør har noen si hvem som får setene, så gir et godt inntrykk til folk med makt til å hjelpe kan gjøre forskjellen.

• Kjøpe dyre hytte. Mens dette ikke garantere deg en middag med kapteinen, folk fra dyrere rom er gitt æren oftere at passasjerer fra rimeligere rom.

• Bestille en gjenta cruise, og fortelle cruise selskapet dette ikke er din første tur ombord og at du ønsker å spise med kapteinen. Gjenta passasjerer har en bedre sjanse til å få en plass ved kapteinens bordet.