Nnywellness.com

Saken 750 Dozer spesifikasjoner


Saken 750 Dozer spesifikasjoner

Tilfelle selskapet har vært et navn i konstruksjonen utstyr og verktøy siden 1842. Den vokste fra produsere dampmaskiner i konstruksjonen utstyr. Case 750L, laget for å flytte store mengder materiale effektivt, er en del av hans utvalg av bulldosere.

Mekanikk

Case 445TA/E66 motoren muliggjør for denne maskinen. Det er en fire-sylinder, 4,5-liters motor som pumper ut 90 brutto hk ved toppytelse og 84 netto hestekrefter. Motoren er olje avkjølt. Stasjonen-tog er en hydrostatisk kraftoverføring som setter makt fra motoren til sporet motorer. Funksjonene for overføring fire gir fremover som omvendt.

Blad

Bladet for 750 er 104 inches tvers og kan skyve til 2,16 kubikk yards av skitt. Det er drevet av hydrauliske pumper at justering av bladet banen for alle forhold. Bladet banen kan variere fra 52 til 60 grader og en single spaken kontrollerer blad Heis, tilt og vinkel for enkel betjening.

Spor

Av sporvidden er 70 inches sporene er 89 inches lang. Seks valser på bunnen av sporet flytte sporene. 750 har en allsidig sporet system og tilbyr tre spore alternativer - bane, bredt spor og lavt marktrykk spor. Avhengig av alternativene spor vil sko på banen variere fra 18 til 28 inches. 750's sporene er utstyrt med 39 sko. Banen har en skrå sporet ramme dekning. Dette gir god plass, men det hjelper forhindre skitt og debris fra samle under bulldoseren. Sporet forblir permanent smurt, slik at operatøren ikke har å være bekymret for bilen stoppet på grunn av immobile spor.

Operatørens førerhus

Smale instrumentbordet kan operatøren å ha et bredt synsfelt. Drosjen er vedlagt en stål ROPS/FOPS baldakin for å beskytte operatøren fra fallende materiale eller en rollover. En ROPS kalesjen er for rollover beskyttelse og FOPS beskytter mot overhead fallende gjenstander. Setet er vinyl og justerbar med armlener. Varme og aircondition er standard. En luft turen setet er en valgfri funksjon som gir operatøren mer komfort. Førerhuset kan vippes for å gi rask tilgang til drivverket for vedlikehold og reparere problemer.

Målinger

750 står 9 fot, 1.2 inches høy fra bunnen til toppen av cab. Det veier 18,900 kg. Til bulldoseren full lengde, inkludert uavgjort bar, er 14 fot, 2 inches.

Tilleggsutstyr

Tilfellet tilbyr en rekke alternativer som kan installeres på 750. En hydraulisk ripper kan installeres bak dozer. 750 rommer også en vinsj system, tegne bar og en front motvekt for tunge laster.