Nnywellness.com

Hvordan du bytter olje på en Yamaha V Star 650


Yamaha V Star 650 er en sykkel kjent for sin pålitelighet, komfort og manøvrerbarhet. Det er en av de mest populære motorsykler i 600 for 1000cc. Yamaha anbefaler endre oljen i V Star 650 hver mellom 2000 og 3000 miles. Holde din Yamaha knirkefritt, og spare tid og penger ved å endre motoren olje hjemme.

Instruksjoner

• Ri din Yamaha V Star 650 å varme sykkelen til kjører temperatur. Olje bør alltid endres varme som det vil tappe lettere av sveiv saken. Sett sykkelen på et stativ som holder sykkelen nivået. Bruk en center stand hvis slik utstyrt. Men bruk ikke side stå når du utfører en olje endring som dette ikke vil tillate oljen renne av sykkelen.

• Fjern setet ved å fjerne passasjer sete bolten og to skruene som holder braketten hovedbase på plass. Fjerne olje måling av sykkelen, og Plasser en avløp panne under motoren på en motorsykkel. Bruk en 17 mm boksen fastnøkkel fjerne første avløp bolten, funnet under sveiv saken, og 17 mm ratchet og forlengelsen å fjerne andre, fant bak bakhjulsopphenget. At oljen skal drain og erstatte både bolter tett.

• Fjerne oljefilteret foran sykkel med en olje filter fastnøkkel. Smør pakningen nye oljefilteret med litt olje og stram den på olje filter socket. Må ikke strammes oljefilteret, eller du kan skade den.

• Fjern filler Oljepluggen, fant bak bakre sylinderen av motoren, med en 10 mm hex fastnøkkel. Bruke en trakt og fleksible rør, Legg 3,2 quarts 20w40 motorsykkel olje til sveiv saken. Sett tilbake og stram filler Oljepluggen.

• Legge til en quart 20w40 motorsykkel olje oljepåfylling funnet under setet. Erstatte olje måling og starte sykkelen. La det til inaktiv i minst fem minutter. Etter sykkelen har idled, slå den av, kontrollere oljenivået bruker måling og legge til noen olje som er nødvendig for å bringe oljenivået til midten av hash-merkene på måling.

• Erstatte setet av din V Star 650, oppstart sykkelen og gå for en kort tur. Husk at en sykkel vil alltid handle annerledes når tomgang enn når faktisk blir drevet; så når du kommer tilbake, sjekk oljenivået igjen. Hvis det har senket betydelig, ta sykkel til en sertifisert Yamaha motorsykkel mekaniker sjekkes ut. Hvis alt er vel, er sykkelen bra å ri til neste oljeskift.