Nnywellness.com

Hvordan du Prep Plastic støtfangere for oppdatering


Hvordan du Prep Plastic støtfangere for oppdatering

Plastic støtfangere lide mindre kutt og skraper riper som skade lakken. Sollys, UV bølger og tøffe værforhold kan også forårsake maling på en støtfanger å svekkes og visne. Oppdatering en støtfanger er en ganske enkel prosedyre. Som de fleste maleri oppgaver er flertallet av arbeidet i utarbeidelse. De viktigste oppgavene i fikse en støtfanger ny maling jobb er rengjøring og reparere mindre riper og skader.

Instruksjoner

• Vask støtfanger med såpe og vann grundig for å fjerne overflaten smuss og skitt. Rengjør støtfanger med en svamp. Skyll med rent vann for å fjerne alle rester av såpe, og tørk støtfanger med en lofri håndkle.

• Rengjør støtfanger med en plast løsemiddel fjerne inngrodd skitt og rusk. Bruke løsemiddelet med en fille, tørke i én retning hele veien over støtfanger.

• Reparere kutt og huljern med plast auto fugemasse. Plastic støtfangere er laget av forskjellige typer plast, og det er viktig å bruke riktig filler for din støtfanger. Støtfangeren din bør ha et stempel på baksiden av det som identifiserer materialet som brukes for din støtfanger. Stempel har en kode som "PP," "PPO," "TPE" eller "PUR." Plast fyllstoff er tilgjengelig på auto deler butikker. Følg instruksjonene på pakken.

• Sand støtfanger med 80-korns slipepapir. Sandpapir blir kvitt overflaten skraper og riper og også roughens opp overflaten, som gjør at primer og maling for å overholde bedre.

• Vask støtfangeren igjen med såpe og vann. Skyll såpe resten med rent vann. Tørr støtfanger med en lofri håndkle, og la den helt luften tørr.

• Tape av omkringliggende områdene rundt støtfanger med maskeringstape eller blå malerens tape. Støtfanger er nå klar til å være primet og malt.