Nnywellness.com

Hvordan lage iPod lyd bedre


Hvordan lage iPod lyd bedre

Ta din musikksamling med deg på iPod, Apple transportabel media spilleren. Avhengig av iPod-modell, kan det holde overalt fra 500 til 40.000 sanger. Uansett hvor omfattende eller liten musikksamlingen, ikke nøy middelmådig lydkvalitet mens du nyter musikken. Bruke en kombinasjon av iPod-innstillingene og hardware tillegg lage iPod pumpe opp syltetøy som aldri før.

Instruksjoner

• Endre iPod musikk equalizer. Dette endrer forbedrer iPod lyden for bedre å tilpasse en bestemt musikkstil eller sjanger. Trykk "Meny" iPod foran Klikk hjulet. Rull til "Innstillinger" og trykk hjulknappen midten klikk. Bla ned og velg "EQ." Velg hvilken musikk du hører (f.eks "Rock") og trykk klikkehjulets center.

• Slå på iPod volumjustering funksjonen å gjøre alle sine sanger spille på samme volum, hindre oppsiktsvekkende økning eller nedgang i volumet mellom forskjellige sanger. Klikk "Innstillinger" fra iPod hovedmenyen og velg "Lyd sjekk" å slå det på og av.

• Bruke hodetelefoner i stedet for earbuds som fulgte med iPod. Selv om earbuds fungere tilstrekkelig for daglig bruk, kan lydentusiaster ikke nyte begrenset utvalg av knopper sammenlignet med større og kraftigere hodetelefoner. Flere fordeler i noen hodetelefoner modeller, som støy avbryter for å overdøve ambient lyd, kan også hjelpe for å forbedre lytteopplevelsen iPod.

• Koble iPod til en iPod-kompatibel stereoanlegg eller en forsterker. Dette legger til bass og som mange hodetelefoner ikke kan opprette er ideell for tilfeller der du ønsker å dele din Ipod's lyder med en gruppe, som på en fest.