Nnywellness.com

2001 Honda Skyggealternativer


Honda skyggen viser til en familie av motorsykler alle produsert av Honda. I produksjon siden 1983 har Honda skyggen forskjellige motorsykler kjøpes fra 2010. Shadow motorsykler bygges i cruiser stil, noe som betyr at driverne sitte i en avslappet, fot fram posisjon. 2001 utgaver av Honda skyggen har flere motorsykler med annen motor konfigurasjoner og kroppen stiler.

Honda skygge ånd

2001 Honda skygge ånd er utstyrt med en 745cc flytende nedkjølt 52 graders V-twin motor. Motoren har 36mm doble forgassere og en fem trinns girkasse. Motorsykkelen er utstyrt med en 41mm gaffel foran suspensjon og en dual shock bakhjulsoppheng med fem våren preload veisjustering. Ånd funksjoner street-rod styling med en dragster stil sete, semi feide styret og en hakket bakre fender. To-i-to systemet inneholder punktmerking lyddempere for å støtte klassiske styling av Honda skyggen.

Honda skygge ess

Honda skygge ess er også utstyrt med 745cc flytende nedkjølt 52 graders V-twin motoren. Ace har en 41mm gaffel foran suspensjon og en dual shock bakhjulsoppheng med fem posisjon våren preload justerbarhet. Boring og Slaglengde er 79mm av 76mm og komprimeringsforholdet er 9.0-til-en. I tillegg bruker motorsykkelen en bred-ratio fem trinns girkasse med en O-ring forseglet siste kjededrift. Ace funksjonene en alle krom med sort maling som dekker denne saken og sylindere.

Honda skygge VLX

Honda skygge VLX er utstyrt med en 583cc væskekjølt 52-graders V-twin motor. VLX bruker en enkelt 34mm membran-type CV carburetion. Boring og Slaglengde på motoren er 75mm av 66mm og komprimeringsforholdet er 9.2 til én. Motorsykkelen bruker en bred-ratio firetrinns girkasse og en O-ring forseglet kjeden endelige stasjonen. Estetisk inkluderer en forkrommet halogen frontlys, dobbel-vugge stålramme, forkrommet felger og eiker og en spesialdesignet svingarm som gir et tilpasset, hardtail utseende.

Honda skygge Sabre

2001 Honda skygge Sabre har den kraftigste motor konfigurasjonen, som det er utstyrt med en 1099cc væskekjølt V-twin motor. Sabel bruker en enkelt Overhead kamaksel ventil-tog, med tre ventiler per sylinder. Boring og Slaglengde på motorsykkelen er 87,5 mm ved 91.4mm og komprimering rasjonen er 8.0-til-en. Sabel bruker en fem speed bredt forholdet overføring og aksel siste kjøring. Sabel har gate-stang styling funksjonene som chrome gaffel-etappe dekker, dypt valanced fendere og støpte aluminiumsfelger maskineres til en satin finish.