Nnywellness.com

Belte instruksjoner for en Chevy lastebil


Belte instruksjoner for en Chevy lastebil

En serpentin beltet er et enkelt automotive stasjon beltet som driver tilbehør vanlig i sen modell GM biler. Belte instruksjoner for en Chevy lastebil viser hvor å vikle den enkelt sløyfen rundt alle tilbehør trinser. Instruksjoner til serpentin beltet i en Chevy lastebil er viktig fordi omsluttende trinser kan være forvirrende. Gjør det uten dem kan resultere i feil, som kan skade motoren hvis venstre unfixed.

Instruksjoner

• Åpne panseret på Chevy lastebil. Frakople batteriet. Finne dynamoen. Det ligger på forsiden av motoren, venstre for midten på toppen. Dynamoen har en ribbet ytre skall og kan være preget av denne funksjonen.

• Finn den spenning skivene funnet under til kardangakselen fra dynamoen. Det vil være på slutten av en kort anker. Ved foten av armatur er et sted å sette inn 3/8-tommers stasjonen av ratchet skiftenøkkelen. Ratchet skiftenøkkelen inn denne åpningen og trykk ned på håndtaket å løsne bolten.

• Trekk serpentin beltet ut av dynamoen skivene når du presser på ratchet skiftenøkkel inn spenning skivene armatur. Når den spenning skivene er presset, vil beltet løsne nok å fjerne det fra den Dynamo skivene. Fjern serpentin beltet fra alle trinser når spenningen er fjernet ved å frigjøre den fra den Dynamo skivene.

• Undersøke beltet for slitasje. Utforme beltet på en flat overflate med ribbet side pekte opp. Undersøke ribbeina for sprekk eller mangler brikker som har blitt revet av. Holder beltet i hendene og bøy den så du kan se sprekker som ikke kanskje være synlig når det legges ut flat. Skade eller sprekker bevis for slitasje og angir et nytt belte installeres.

• Finn serpentin beltet ruting diagrammet på spesifikasjoner etiketten festet til radiator vakt. Begynner med den øverste høyre skivene og rute beltet flytter med sola fram spenningen wiretrekk og Dynamo skivene. Sette ratchet skiftenøkkelen tilbake i spenning skivene anker og trykk ned. Slip beltet over den spenning skivene og deretter den Dynamo skivene og slipp ratchet skiftenøkkelen.

• Teste spenningen av nye serpentin beltet. Beltet skal som fast hvis ikke strammere enn den gamle beltet før det ble fjernet. Justeringer spenningen kan gjøres på spenning skivene armatur. Justere spenningen må du først fjerne beltet fra den Dynamo skivene og deretter justere armatur før tilbakestille beltet og sjekke spenningen igjen til riktig.

Tips og advarsler

  • Ikke tving den spenning skivene. Erstatt alle belte som viser tegn på slitasje. Rengjør trinser og serpentin beltet med forgasser renere før du installerer. Bruk en C-klemme for å hold en serpentin beltet på plass under ruteveiledning.
  • Vedlikehold en serpentin beltet uten å koble batteriet kan først resultere i en elektrisk brann i ledningsnettet. Installere en slitt eller skadet serpentin beltet kan føre en pause i beltet og tap av tilbehør under bruk.