Nnywellness.com

Hva er funksjonene til et klimaanlegg kompressor?


Hva er funksjonene til et klimaanlegg kompressor?

Air condition (AC) kompressorer er et must for kjøling og kan vises i programmer som kjøretøy eller boliger. En automatisk AC compressor anses å være den mest vitale av alle delene i bilens air condition-systemet og er ofte referert til som hjertet av systemet. Har informasjon om en AC kompressor funksjoner kan være gunstig for huseiere og auto eiere.

Bolig vs automatisk

AC kompressorer kan variere i stedet avhengig hvis det gjelder en auto eller bolig program. En automatisk AC kompressoren er koblet til en kjøretøyets motor. En bolig AC kompressorer er vanligvis plassert utenfor hjemmet innkapslet i en forseglet enhet.

Auto Compressor funksjoner

En automatisk AC kompressoren har to sider som er avgjørende for hvordan det fungerer. En sugesiden lar gassene som produseres fra kjølemiddel å trekkes. Kompressoren deretter komprimerer gassene og bruker utslipp siden overføre dem for bruk til andre deler av systemet.

Bolig kompressor funksjoner

En bolig AC kompressor er en pumpe som bringer i kjølemediet gass også. I en bolig kompressor, er denne kuldemedium gassen brakt inn gjennom en stor sugekraft linje. Kompressoren deretter bruker komprimering til å endre kjølemediet til en svært trykksatt gass som sendes deretter i andre deler av systemet.