Nnywellness.com

Hvordan du logger Over en bil tittel


Hvordan du logger Over en bil tittel

En bil tittel er et svært viktig dokument. Ikke bare gjør det inneholde viktig informasjon om kjøretøyet, som kjøretøy identifikasjonsnummer, men det viser også eier av bilen. Når du selger en bil, må du signere over tittelen overføre eierskap til kjøperen. Hvis du gir bilen som en gave, er det viktig å motta betaling i sin helhet før over tittelen. Når du registrerer tittelen til noen, bilen er lovlig hans eller hennes.

Instruksjoner

• Kontroller at du har gjeldende tittel. Hvis du ikke har tittelen, kan du kjøpe en ny fra DMV (Institutt for Motor Vehicles) i samme fylket der den opprinnelig ble utstedt. Et lite gebyr belastes for den nye tittelen, og du må vente å komme i posten, så gi deg selv god tid.

• Angi informasjon om salg av bilen, som salgsprisen, kilometerteller lesing, navn og i kjøpers navn. Hvis bilen var en gave, angir du 0 som salgsprisen. Noen stater har mellomrom på tittelen for denne informasjonen, men andre krever en bill of salg. Hvis staten krever en regningen av salg, spør en av arbeiderne på DMV hvis de har en standard form de bruker for. Hvis ikke, kan du laste ned en generisk en online, eller kjøpe en i bokhandler og lignende.

• Registrer tittelen, og må kjøper signere hans eller hennes navn også. Hvis en annen eier er under tittelen, for eksempel din ektefelle eller forelder, må han signere hans eller hennes navn også. I de fleste stater, er signaturlinjene plassert på baksiden av tittelen. Sjekk med din lokale DMV før signering, som noen krever kjøper og selger logge tittelen sammen, i nærvær av en notarius.