Nnywellness.com

Grand Canyon mobiltelefon-dekning


Grand Canyon mobiltelefon-dekning

Til tross for det faktum at det er bokstavelig talt i en ørken i midten av ingensteds, har Grand Canyon overraskende mobiltelefon dekning fra de tre mest populære mobiltelefon operatører i Amerika - Verizon Wireless, Sprint, og på & T, samt mindre operatører som T-Mobile og selv Cricket.

Verizon Wireless

Fordi det er den største trådløse nettverket i Amerika, er det ingen overraskelse at Verizon Wireless tilbyr dekning overalt, selv i Grand Canyon. Tilbyr digital mobiltelefon dekning gjennom det meste av Grand Canyon nasjonalpark, kunne Verizon Wireless brukere ringe og sende tekstmeldinger med letthet når de er på ferie til Grand Canyon. I tillegg til tale og tekstmelding melding dekning tilbyr Verizon også mobilt bredbånd og V Cast dekning i Grand Canyon.

Sprint

Til tross for at Sprint er en av de største trådløse i Amerika, tilbyr det ikke den beste dekningen av Grand Canyon. Stemme dekning er tilgjengelig gjennom det meste av Grand Canyon, Arizona, men det er bare roaming-tjeneste, slik Sprint brukere ikke kanskje kunne få et sterkt signal. Det er også svært begrenset data dekning i Grand Canyon fra Sprint, så mange brukere kanskje ikke kunne få tilgang til alle funksjonene i sine mobile bredbåndstjenesten.

AT & T

Det alene bæreren av iPhone, ATT &, tilbyr trådløs dekning gjennom Grand Canyon, men det er ikke egne. Grand Canyon dekning fra AT & T er gjennom partnerselskap, selv om AT & T hevder at resepsjonen er det fortsatt gode. EDGE-tjenesten er også tilgjengelig i Grand Canyon, men igjen, det er levert av partnerselskapene. Brukere av AT & T's pay-as-you-go plan, GoPhone, men er ute av lykken. AT & T har ingen GoPhone dekning i Grand Canyon overhodet.

T-Mobile

Som en av Amerikas raskest voksende mobiloperatører, har T-Mobile utvidet med mer dekning enn noensinne. I Grand Canyon gir ifølge deres dekning kart, T-Mobile "Very Good" til "Excellent" tjeneste for T-Mobile kunder gjennom sitt eget nettverk, ikke en partner. Denne mengden dekning betyr at T-Mobile kunder ikke bør ha problemer med å ringe eller sende bildemeldinger av ferien til venner og familie.

Cricket

En av de mindre mobiltelefon operatører i Amerika, Cricket selv tilbyr anstendig mobiltelefon dekning rundt Grand Canyon-området. Landsomfattende snakke & tekst dekning tilgjengelig i mer befolkede området i Grand Canyon og sentrale dekning tilgjengelig i mindre befolkede områder skal Cricket brukere kunne ringe og sende tekstmeldinger. Selv om Cricket tilbyr ingen data eller bredbånd dekning rundt Grand Canyon.