Nnywellness.com

Slik Vis iPod på skrivebord


Slik Vis iPod på skrivebord

Folk bruker iPod oftest som musikkspillere, men du kan også bruke dem som bærbare harddisker. Datamaskinene vanligvis behandle iPoder som flash-stasjoner, vise dem under ditt enheter eller maskinvare delen. Når du kobler den i, skal den vises på skrivebordet som "iPod" eller et kort navn du har gitt den. Når du kobler en iPod i, vises den ikke på skrivebordet, og dette kan forsinke legge elementer til det eller åpne det for å spille materiale. En endring i innstillingene vil sikre at iPod vises på skrivebordet.

Instruksjoner

• Koble iPod til sin kabel og kabelen til en USB-port. Hvis du er koble til en USB-splitter eller noe mindre enn en 2.0 port - for eksempel på et tastatur, kan ikke datamaskinen kunne lese iPod som en stasjon. Alltid koble til en USB-port direkte på datamaskinen når det er mulig.

• Se skrivebordet for iPod. Minimere programmer for å sikre at du kan se hele skrivebordet. Høyreklikk og ordne elementer på skrivebordet alfabetisk for å sikre at du ikke mangler det. Ikonet ser ut som en liten iPod. Hvis du ser det, trenger du ikke å gjøre endringer.

• Åpne "iTunes" og klikk på iPod under "Enheter." Klikk "Sammendrag", og velg alternativet "Aktiver disk bruk." Dette gjør offisielt datamaskinen gjenkjenner iPod som i utgangspunktet en ekstern harddisk. Det vil fortsatt fungere normalt, og du vil nå kunne se det på skrivebordet.

Tips og advarsler

  • På en Mac, trykker du "F11 for" å vise skrivebordet ved å midlertidig skjule alle programmer på kanten av skjermen. Mens programmene er skjult, kan du dobbeltklikke iPod på skrivebordet.