Nnywellness.com

Hvordan du installerer nye motorsykkel-håndtak


Hvordan du installerer nye motorsykkel-håndtak

Du sikkert har en veldig god grunn for å ville installere nye håndtak på motorsykkelen. Din gamle grep har bli glatt og slitt. Du tilpasser din scooter og nye håndtak lar deg legge til farge og tekstur til det overordnede utseendet. Du har følt mye vei vibrasjoner, og nye håndtak vil hjelpe deg å kontrollere den. Du drar på en lang hale, og du vil bare nye håndtak. Det spiller ingen rolle hvorfor du ønsker dem-du dem, og nå må du installere din nye motorsykkel-håndtak. Prosjektet er litt mer komplisert enn å installere nye håndtak på sykkel, skjønt. Les på å lære hvordan du installerer nye motorsykkelen grep.

Instruksjoner

• Fjern gamle grep fra din venstre stolpe. Ta baren end, deretter arbeide på gamle grep å få det løs. Du må bruke noe sånt WD-40 for å løsne limet. Skyv grepet av baren. Hvis du arbeider med en gummigrep, kan det være enklest å kutt den av med en kniv. Bruk rensevæske, mineral ånder eller en annen rengjøringsmiddel å feilfri baren og fjerne alle gamle limet.

• Installer venstre grep først. Du kan måtte smøre baren og grep til gjøre grep slip på. Bruke grep lim eller lim som 3M for å holde grepet fast på plass. Avhengig av merke og stilen til din nye grep må du stramme ned med festeskruene. Se produsentens instruksjoner.

• Forstå at riktig grep fungerer gass og er installert på en roterende ermet. Fjerne skruene fra bryteren bolig; Det kan åpnes i to halvdeler. Ta hensyn til hvordan hver chokekablen er forbundet med eksisterende grep og gjøre visse du sette kablene i din nye grep akkurat det samme som de ble installert i din gamle grep. Arbeid din nye grep over baren og sette halvdelene av bolig sammen og skru bytte bolig tilbake på plass.

Tips og advarsler

  • Test din gass grep for å være sikker på at det fungerer.