Nnywellness.com

Forskjellen mellom vanlige GPS & Marine GPS


Forskjellen mellom vanlige GPS & Marine GPS

En GPS (global positioning system) er et verktøy som brukes av friluftsentusiaster og allmennheten for ulike formål. GPS kan finne nøyaktige plasseringene og lede deg til et bestemt mål. Det er flere typer GPS-enheter basert på den tiltenkte bruken, inkludert vanlige GPS og marine GPS.

Betydning

Både vanlige og marine GPS-enheter gir steder og kart på en skjerm, og begge kan brukes som nødutstyr hvis du blir tapt.

Typer

Det er håndholdt og montert GPS-enheter for vanlig og marine. Håndholdte enheter brukes vanligvis på farten under aktiviteter som fotturer og kjører, mens montert GPS-enheter er ofte funnet i biler og båter.

Funksjoner

Vanlige GPS-enheter tilbyr flere funksjoner, inkludert kartlegging, rutesporing og veipunkter. Marine GPS-enheter tilbyr også kartlegging og veipunkter men også inneholde et fishfinder alternativ.

Fordeler

Kartene for regelmessig og marine GPS-enheter å navigere i et kjøretøy til ukjent territorium. I tillegg marine GPS-enheter er vanntette og kan bidra til å oppdage steiner og andre hindringer i vannet.

Betraktninger

Hvis du er interessert i en GPS for en båt eller fiske, vurdere en håndholdt marine GPS du kan også bruke under en fottur eller i et kjøretøy.