Nnywellness.com

Grunnen til å miste et TV-Signal


Grunnen til å miste et TV-Signal

Om du bruker en digital TV-antenne eller du har en satellitt, fra tid til annen kan det hende at du mister signalet eller at signalet har forverret kvaliteten på bildet eller i lydklippet på TVEN. Mens noen av grunnene for tapte TV-signal er den samme for både satellitt- og digital-TV, er noen avhengig av hvilken type TV-signal du bruker. Men du kan vanligvis utført feilsøking alle problemer som fører til tapte TV-signal.

Vær

Både digitale TV-antenner og satellitter påvirkes av været. Moderne satellitt-TV er vanligvis mer immun mot avbrudd enn digitale antenner, men en snøstorm eller overdreven vind og regn kan påvirke kvaliteten på signalet. Fordi det ikke er mye du kan gjøre om været, får høyre satellitt eller antenne plasseringen du det beste signalet mulig under været forstyrrelser. Investere i en sterkere satellitt eller antenne kan også redusere effekten været har på signalet.

Dårlig posisjonering

En digital TV-antenne og Konverter boks er spesielt utsatt for tap av signal på grunn av fattig plasserer. De fleste parabolantenner installeres profesjonelt og derfor har ofte bedre posisjonering. Hvis du har en digital TV-antenner, kan du flytte antennen rundt med signal styrke menyen vises på TV-skjermen. Generelt, plassere antennen høyere resultatene i et bedre signal.

Utstyr som feiler

Både digitale TV-antenner og satellitt utstyr kan mislykkes i løpet av tiden, noe som resulterer i tap av signal. Hvis du vet at utstyret er i riktig sted og været er fint, antenne, omformer boksen, kan rett eller satellittmottaker være skylden for avbrudd i signal. Kjøpe en ny digital TV-antenner eller erstatte i omformer for å se om det gjør en forskjell. Kontakt leverandøren for kundestøtte og service for å kontrollere og muligens erstatte defekt utstyr for satellitt-TV.

Avbrutt tjenesten

Digital-TV er gratis når du kjøper boksen antenne og omformer, skyldes mangel på signal aldri ikke betaler regninger eller avbrudd av tjenesten. Dessverre, det samme er ikke sant for satellitt-TV-tjenesten. Hvis du mister et signal helt, selv om din mottaker og parabol arbeider fin, kan det være at du har et problem på kontoen slik at leverandøren har begrenset din tilgang til satellitt-TV-tjenesten. Kontakt leverandøren for å finne ut de siste detaljene på mulig avbrudd og problemer med kontoen.