Nnywellness.com

Er iPhone forenlig med Verizon Service?


Apple iPhone har etablert seg som premiere smarttelefonen for forbrukerne, revolusjonerer begrepet transportabel verktøyet. Det er ikke rart at da det ble utgitt i 2007 noen ikke bruker AT & T kan ha følt litt grønn med misunnelse. Dette skyldes at før 2011, da Verizon endelig sluttet iPhone carrier besetningen, AT & T ble eksklusive bærer for enheten. Før lanseringen var Internett abuzz med spørsmål om iPhone forenlighet på Verizons nettverk. 2011 lanseringen av Verizon iPhone ga en unik svaret: Ja eller nei.

Verizon iPhone

Verizon-versjonen av iPhone tilbyr en definitiv svaret til brede spørsmålet om iPhone kan brukes på Verizon nettverket: Ja, det kan. Forutsatt at du har Verizon versjon. Verizon iPhone har blitt spesielt designet til å kjøre på Verizon's 3G CDMA-nettverk, noe som betyr at det ikke er kompatibel med 4G LTE nettverket.

ATT & iPhone

Bruk av Verizon's CDMA-nettverk tilbyr et annet svar: ingen. ATT & iPhone fungerer ikke med Verizon service. Mens Verizon iPhone er designet til å operere på deres nettverk, ATT & iPhone er spesielt designet for 3G UMTS og 2G GSM-nettverk. Dette betyr at selv om du klarer å "låse opp" ATT & iPhone for bruk med en operatør annet enn på & T, vil det aldri gå på Verizon tjenesten. Den grunnleggende forskjellen mellom AT & T og Verizon iPhone er bruk av et annet brikkesett.

Ikke-så globale telefon

Beslutningen om å bruke Verizon's CDMA-nettverk betyr at Verizon iPhone lider redusert pålitelighet utenlands. Mens CDMA-nettverk er utbredt i Nord-Amerika, er det betydelig mindre etablert i andre globale markedene, der GSM blitt standard. Det finnes flere andre "globale-ready" telefoner i Verizon's line-up, er iPhone ikke blant dem.

Egen stemme og Data

CDMA 3G nettverk er omfattende og gir pålitelig service for mange i Nord-Amerika. Men er CDMA 3G ikke satt opp til å håndtere samtidig stemme og overføringer. Dette betyr at iPhone spioneringen samtidige "snakker og surfing" funksjonen er fjernet fra Verizon versjon.