Nnywellness.com

Hvordan erstatte bak glasset vinduet på en bil


Hvordan erstatte bak glasset vinduet på en bil

Erstatte bak glasset vinduet på en bil tar bare noen få enkle verktøy og materialer. Moderne biler gjør det enklere å erstatte frontruten på grunn av de nye lim som brukes på de fleste biler. Weatherstripping og fuger er to viktige elementer som låser glass. Når disse elementene er fjernet, gir det en relativt lett entryway for det nye glasset er installert.

Instruksjoner

• Bruk en ensidig barberblad eller frontruten kniv til å kutte hele veien rundt vinduets weather-stripping omkrets, som er den svart limbånd som sikrer frontruten. Opprettholde en langsom og jevn tempo ved kniv til å kutte omkretsen. Starte kutte fra bunnen med kniven peker opp og unna glass; Dette vil forhindre punktering glass eller bilen er utvendig.

• Gå inne i bilen og bruke en ledig hånd trykk og trykk opp på bakvinduet. Dette vil bidra til å løsne frontruten opp fra segl. Glasset bør være lettere å fjerne når det er helt løsrevet fra terskelen. Løfte glasset utenfra. Det kan være nyttig å ha en assistent til å løfte glasset fra terskelen.

• Rengjør frontrutens åpning med noen kommersielle renere å fjerne klebrige stoffet fra weather-stripping limet. Erstatte frontrutens klipp, om nødvendig.

• Gjelde erstatning bakruten segl. Påfør et tynt lag av uretan caulk med en caulk pistol, sprer seg langs innsiden ramme. Spør din assistent å løfte den bakre frontruten og plassere kantene på caulk. Legge press på toppen og bunnen laget av frontruten slik at det kan sette inn caulk.

• Tillate bakruten tørke og satt på plass i 24 timer.