Nnywellness.com

Interiøret funksjoner en 2006 Infiniti G sedan


Nissans Infiniti selskapet tilbyr en rekke luksuriøse biler som tilfører klasse med pizzazz. Infiniti G sedan er intet unntak, og det er tydelig gjennom nyskapende standardfunksjonene i bilen, i tillegg til de mange valgfrie pakkene som gjør bilen et foregangsland i sin klasse.

Sikkerhetsutstyr

2006 Infiniti sedan er utstyrt med en avansert airbag system med doble kollisjonsputer foran og sensorer som gjenkjenner hvis setet er opptatt. Bilen leveres med forsetet side-effekt kollisjonsputer som supplerende sidekollisjon gardin kollisjonsputer i foran og bak sittegrupper. Infiniti bilen denne forhindrer bilen drevet bort og elektronisk master tenningsnøkkelen bare lar bilen starte hvis nøkkelen er i bilen. Barnesikring KLINKE system kommer med barn sikkerhet sete ankere og Infiniti G sedan kommer med en utfyllende førstehjelp kit.

Komfort og lydfunksjoner

Infiniti G sedan har en premium audio-system, bestående av en seks-høyttaler Bose lydanlegg og en seks-CD spiller med MP3 playback evnen. Håndfri mobiltelefon lover blir gått hele tiden, men med bilens Bluetooth hendene-ledig telefonsystem vil du kunne snakke fritt samtidig opprettholde optimale driveren konsentrasjon. Bilen har aircondition med automatisk temperaturkontroll. For din bekvemmelighet, er sedan fylt med doble overliggende kartet lysene, to foran og bak koppholdere, samt overhead kartet lysene og solbriller innehaver.

Tilleggsfunksjoner

Utenfor de vanlige funksjonene kommer Infiniti G Sedan med en blanding av nyskapende tilleggsfunksjoner. Premium pakken inkluderer HomeLink Universal Transceiver systemet som kan operere garasjen dør openers og motorisert gates. I tillegg kommer pakken med manuell bakre reclining seter, og en førersetet og rattet minnesystem, som lar deg angi din rattet og sete komfort. En valgfri styringen pakke kommer med en 7-tommers LCD hurtigvindu og Aero-pakken utstyrer 2006 Infiniti sedan med en sporty hekkspoiler og baksiden luft spredere.