Nnywellness.com

Tips & hemmeligheter på Nokia N95


Tips & hemmeligheter på Nokia N95

Nokia N95 er en smarttelefon produseres av Nokia Corporation, som har sitt hovedkvarter i Tammerfors, Finland. Mobiltelefon, som er en del av selskapets "N-serien", har en elegant og kompakt utseende, og er nyttig for mobil multimedia databehandling. Nokia N95 gir en overflod av forskjellige funksjoner, inkludert et innebygd fem-megapiksel kamera, GPS (fleste plasserer system) og mer. Telefonen ble utgitt i mars 2007.

Kameraet

Det er gunstig å forstå Nokia N95 er innebygd VGA (video graphics array) kamera, som har fem megapiksler. Kameraet har 2,595 av 1,944 piksler. Det tilbyr funksjoner som LED-blits, autofokus og Carl Zeiss optikk. Carl Zeiss optikk er basert på høy-end kameraet komponenter av Carl Zeiss, som er en kjent tysk optikk selskap. Spesielle optikk mål å hjelpe Nokia N95 smartphone eiere å oppnå bildene blir klarere og av høyere kvalitet.

GPS

Nokia N95 er utstyrt med integrert GPS (fleste plasserer system), som er et nyttig verktøy for navigering. Bortsett fra standard GPS tilbyr Nokia N95 også gratis world map navigasjonsprogramvare med detaljerte gaten og landemerke informasjon.

Skjermen

Nokia N95 har en TFT (tynnfilmtransistor) skjermen utfoldelse, som inkluderer 16 millioner farger. Skjermen tilbyr 240 av 320 piksler og har en lengde på 2,6 inches.

Batteri

Nokia N95 kommer med et vanlig litiumionbatteri (Li-ion) oppladbart batteri. Totalt sett tid av Nokia N95 er maksimalt seks og en halv time. Som for smarttelefonen standbytid, maksimalt 220 timer er tilgjengelig.

Meldinger

Nokia N95 gir brukere med en rekke forskjellige måter å kommunisere med andre via meldinger. Forskjellige meldinger alternativene inkluderer øyeblikkelige meldinger, e-post, MMS (multimedia messaging service) og SMS (kort beskjed service).

Minne

Det kan være nyttig å være bevisst på Nokia N95 er minnekapasitet. Mobiltelefonen tilbyr 160 MEGABYTE indre hukommelse lagringen. For lister over telefonsamtaler som er laget eller mottatt, opprettholder Nokia N95 detaljert informasjon for opptil en måned. Telefonen har et microSD (sikre digital)-kortspor med opptil åtte megabyte lagringsplass.