Nnywellness.com

Glitches med Samsung Cricket


Glitches med Samsung Cricket

Blant sin linje av mobile enheter tilbyr Cricket en rekke Samsung merkevaren enheter, inkludert modeller Samsung Suede og kommentar. Hvis du har problemer med glitches på enheten som føre til krasj, gjenstarte eller ellers funksjonsfeil, tilbyr både Samsung og Cricket oppgaver du kan utføre for å prøve å løse problemet.

Cricket feilsøking

Når du prøver å diagnostisere og deretter løse din problemer med telefonen, først gå gjennom Cricket grunnleggende feilsøkingstrinn. Først slå av telefonen og den på nytt. Deretter kobler telefonen til veggladeren og koble laderen til en stikkontakt. Når telefonen er fulladet, ringe * 228 og følg instruksjonene på skjermen for å feilsøke og tilbakestille telefonen.

Samsung feilsøking

Hvis du fortsatt har problemer etter å ha foretatt en Cricket reset, kan du også bruke Samsungs hjelp funksjonene for å prøve å diagnostisere andre feil eller problemer med telefonen. Naviger til Samsungs "Hjelpe & feilsøking" side (. http://www.samsung.com/uk/support/troubleshootingguides/supportTroubleShootingGuidesMain.do) og velg telefonmodellen fra listen over telefonen typer øverst til venstre på siden. Deretter Velg kategoriene for problemer fra "Symptom" på høyre side av siden og søke gjennom resultatene til å finne en mulig løsning på problemet. I mange tilfeller vil Samsung gi detaljerte instruksjoner om hvordan å løse problemet du opplever.

Låse opp løsning

Hvis du har en smarttelefon modell som er glitching eller låse opp etter lasting et bestemt program - selv om alternativene er ganske begrenset med Cricket - kan du prøve å avslutte oppgaven som forårsaker problemet og se om det løser svikt. Fra hovedmenyen, trykk "Innstillinger" og velg "System Tab." I kategorien System trykk "Task Manager". Du vil deretter kunne se alle aktivitetene som er for tiden prøver å kjøre. I noen tilfeller kan du har en aktivitet som er åpne og burde være; Trykk på oppgaven og deretter "Avslutt oppgave" på bunnen av ruten for å avslutte det.

SD-kort

Hvis telefonen er stadig "plage seg" eller glitching, en annen mulig årsak er behovet for mer minne til å holde data, musikk eller andre medier som du vil lagre på telefonen. Telefoner som Samsung Messenger kommer med en 8 GB SD-kort, som kan fylle opp raskt med masse media lagt til telefonen. Prøv å sette inn nye SD-kort med mer minne.