Nnywellness.com

Hvordan finne ut hvor mye Bilforsikring jeg trenger


Velge passende mengder av bil forsikring er en vanskelig oppgave, med konkurrerende hensyn. På den ene siden, bør duplicative eller unødvendige dekning unngås for å unngå unødvendige bonuser. Samtidig er ansvar og uforsikrede bilist dekning svært viktig å unngå personlige tap og ansvar eksponering på grunn av katastrofale personskader. Ved å vurdere personlige kjøretøy og personlige behov, kan en tilstrekkelig beskyttelse plan monteres.

Instruksjoner

• Bestemme kjøretøyet er rettferdig markedsverdi, som er mest forsikringsselskapet betaler hvis bilen er skadet i en ulykke.

• For et kjøretøy med en lav markedsverdi, slipp alle kollisjon og omfattende dekning, som den potensielle gevinsten ikke er forsvarlig for den nødvendige premien.

• Evaluere separat behovet for ansvarsforsikring, som gir dekning ansvar til en tredjepart skadet som følge av din uaktsomhet. Ansvar dekning kreves av statlige loven, som angitt av en minimum dekningsbeløpet. Velg et ansvar dekning større enn nødvendig minimum, som du er personlig ansvarlig for noen tredjepart utover hvor dekket ansvar.

• Vurdere separat uforsikrede bilist dekning behov. Denne dekningen beskytter deg mot skader forårsaket av andre drivere som har enten ingen eller for lite, ansvarsforsikring dekning. Fordi det er et overraskende stort antall slike drivere, anbefales en høy uforsikrede bilist grense.

• Diverse dekning, som beredskap sleping og medisinsk betalinger, er ofte ganger unødvendig og duplicative fordelene gitt av andre kilder. For eksempel vil helseforsikring vanligvis gi for betaling av nødvendige medisinske utgifter. Dermed gjengi medisinsk betaling dekning unødvendig for mange drivere.

Tips og advarsler

  • Emergency tauing er unødvendig hvis du har AAA. I tillegg gir enkelte bilprodusenter gratis veihjelp de første årene av eierskap.
  • For de fleste biler er det ingen vits i å opprettholde kollisjon eller omfattende dekning etter fem år. Et kjøretøy dette gamle vanligvis har en lav markedsverdi, som senker betydelig potensial for en forsikring utbetaling ved uhell.
  • Premie for omfattende og kollisjon dekning kan senkes ved å bære en høyere egenandel. Velg så høyt en egenandel som tillater din økonomi.
  • Vurdere å kjøpe en paraply ansvarsforsikring, som gir ytterligere beskyttelse mot høy erstatningskrav. Paraply policyer er en prisgunstig og vanligvis koster langt mindre enn forventet.