Nnywellness.com

Hvor å låse opp en iPhone 3G med ingen Chip


Apple iPhone 3G er den andre modellen utgitt av det populære smart telefonen. Enheten betjenes bare gjennom AT & T, så hvis du bruker en annen transportør du må låse opp telefonen, også kjent som "jailbreaking", så telefonen er kapabel å arbeide på andre nettverk. Dette gjøres uten en spesiell brikke. Du trenger bare en program dataoverføre å låse opp iPhone 3G fra sin nåværende tilstand.

Instruksjoner

• Dataoverføre jailbreak "Ånd" søknad koblingen i ressurser. En gang dataoverførte, koble den medfølgende USB kabelen til strømkontakten i iPhone 3G, og koble den motsatte enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen. Lukke iTunes når det lastes inn.

• Dobbeltklikk den nedlastede filen å laste det på skjermen. Velg «Jailbreak» og vent et øyeblikk til en vinduet vises sier "Jailbreak lyktes!" Når du starter iPhone tilbake opp, det er en "Cydia" program oppført. Dette er egentlig en tredje-parti AppStore som ikke kjører gjennom iTunes.

• Lansering Cydia programmet, og velg «ultrasn0w.» Velg "Last ned" og vent til programmet laste ned og installere på telefonen.

• Slå iPhone 3G, vent et øyeblikk, og deretter slå den på igjen. Mobilen er nå ulåst og klar til bruk på andre nettverk.