Nnywellness.com

Hvordan sette alarmen på en Droid utrolig


Hvordan sette alarmen på en Droid utrolig

HTC Droid Incredible kjører på Android v2.1 Eclair mobile operativsystem. Som alle Android-baserte smarttelefoner har Droid Incredible en klokke app som du kan bruke til å innstille alarmer, sjekk klokken over hele verden og spore tid med sine timer eller stoppeklokke funksjoner. Ved å bruke programmet klokke, kan du angi ikke bare flere alarmer, men også gjøre dem gjenta på bestemte dager, på samme time. Programmet klokke er også stedet hvor du kan slå av eller slette alarmer.

Instruksjoner

• Gå tilbake til Hjem-skjermen ved å trykke på "Hjem"-knappen og trykker du programmer-menyen for å vise alle apps installert på mobilen.

• Trykk "Klokke" programmet til å starte den og trykker på kategorien "Alarmer". Alle alarmer er oppført her. Legg merke til at standard Droid Incredible kommer med tre alarmer.

• Merk av for en av alarmer å slå den på, og trykk deretter alarmen for å endre innstillingene.

• Bruke rullehjul tid til å stille inn alarmtiden og skriv deretter inn en kort beskrivelse av alarmen i boksen "Beskrivelse". Endre alarmlyden, trykk "Alarm Sound" og velge en annen tone. Å gjenta alarmen, trykk på "Repeat", Velg dagene og trykk deretter "OK". For å gjøre telefonen vibrerer når alarmen går, sjekk boksen "Vibrere".

• Trykk "Gjort" for å sette alarmen. Du kan endre og slå på noen av de tre standard alarmene; Du kan også legge flere alarmer ved å trykke på "+"-knappen. Hvis du vil deaktivere en alarm, fjerner du merket.

Tips og advarsler

  • For å slette alarmer, starte klokken programmet, Tapp kategorien "Alarmer", trykk på "Meny" og deretter "Slett." Velg alarmer, og trykk deretter "Slett" for å slette dem.