Nnywellness.com

Hvordan å polere bilen hjul


Bremsestøv, sand, stein salt, skitt og selv kjemiske stoffer i luften kan alle ta en toll på bilen hjul, sløver skinne. Rengjøring vil hjelpe, men noen ganger bare rengjøring hjulene vil ikke være nok.

En kjedelig hjulet finish, kan ren eller ikke, gjøre selv de fineste bilene ser shabby. Men hvis du har en time eller to til overs, og den riktige typen av metall polsk, kan du gjøre dem hjul gnisten igjen.

Instruksjoner

Hvordan å polere bilen hjul

• Spray hjul renere på hjulene. Vaske den av med en fuktig svamp, og skyll og tørk. Det er viktig å få alle skitt, grus og brems støv av hjulene før polering.

• Bruke en skvett av polsk, omtrent på størrelse med et kvartal, et mikrofiber pusseklut. Tørke det hele rim og liksom stanse første du er polering.

• Gni polske i hjulet, bruker korte streker. Legge til mer polering klut, om nødvendig.

• Bruk en ren mikrofiberklut fjerne overflødig polsk og buff metal for en høy glans. Høyeste glans, bruke kort, litt sirkulære bevegelser og en lett berøring. Når du har polert alle hjulene på denne måten, gå til neste trinn.

• Sett en krone-størrelse del hjulet voks på en ren mikrofiberklut. Spre voksen veldig tynt over hjulet. Følge opp med ren side av kluten jevnt voks over hjulet. Buff av alle overflødig voks. Dette voks gjelder alle hjulene og de beholder sine polert ser mye lenger.

Tips og advarsler

  • Parkere bilen i skyggen før sliping og polering hjulene. Dette vil holde deg kjølig og vil holde hjulene av solen før du er ferdig polering dem. Hjulene skal kjølig å ta når renset og polert. Hvis du har en makt drill, kan du av polering pads bruke med disse - it vil betydelig fortere polering. Hjulene har en masse korrosjon på finish, må du sand dem før rengjøring eller polering.
  • Kontroller at du bruker en polering produkt som passer for din type hjul. Med andre ord, hvis du har aluminium hjul, kjøpe et produkt som sier det er greit å bruke på aluminium. Hvis hjul chrome, få polsk egnet for chrome.