Nnywellness.com

Instruksjoner for Samsung LN46A650


Instruksjoner for Samsung LN46A650

Samsung LN46A650 er en 45-tommers LCD-flatskjerm-TV. TV-en har en rekke funksjoner, inkludert USB-tilkobling, Ethernet-port for Internett-tilkobling og "Auto Motion Plus 120hz," som eliminerer nesten alle bildet uskarpt ved å gjøre overgangen mellom rammer så glatt som mulig. LN46A650 er HD-klar, og det tilbyr skarp bildekvalitet. Kontrollene er ganske enkelt, men med så mange funksjoner, er det tilrådelig å se håndboken før du prøver å bruke mer komplekse funksjoner.

Instruksjoner

Grunnleggende operasjoner

• Trykk på strømknappen for å slå av LN46A650 på. Strømknappen er plassert på toppen av fjernkontrollen eller nederst i høyre hjørne av TVEN. En melding vises på skjermen forteller deg at "Menyspråk, Store Demo, kanaler og klokkeslett settes." Trykk "Enter" på fjernkontrollen. Den ligger i sentrum av den runde kontrollen brukes for "Opp", "Ned", "Venstre" og "Høyre". Naviger gjennom resten av installasjonsskjermene med disse knappene. Når du har valgt kilden antennen, vil LN46A650 automatisk søke etter kanaler.

• Trykk på "Channel Up/Down"-knappene for å bla gjennom de tilgjengelige kanalene. På fjernkontrollen, er denne plassert over sirkulær retningsbestemt knappen. På TV selv, er disse knappene plassert på høyre side, like over strømknappen og dens indikator. Du kan også endre kanal ved å trykke fjernkontrollens tallknappene. Gå tilbake til forrige kanal, trykk på knappen merket "Pre-Ch," under hvor "9."

• Trykk på menyknappen for å endre innstillingene på din LN46A650. Ikonene til venstre på skjermen representerer "Bildet," "Sund," "kanal," "Setup," "Input" og "Program." Disse alternativene har en undermeny som kan nås ved å trykke "Enter" når relevante symbolet er uthevet. Hvis du vil justere kontrasten, for eksempel, trykk "Enter" på ikonet "Bilde", bla ned til "Kontrast" og endre deretter verdien ved å trykke "Venstre" eller "Rett."

WiseLink

• Trykk på "Menu"-knappen. LN46A650 har en USB-port som du kan vise bilder og spille av musikkfiler. WiseLink er programmet brukes til å vise disse filene.

• Bla til kategorien "Programmer" på menyen til venstre, og trykk "Enter". Merk "WiseLink" og trykk "Enter" igjen. Dette vil bringe opp på "WiseLink"-menyen. Dette kan også gjøres ved å trykke knappen "WiseLink", som ligger til høyre for knappen "Meny".

• Koble USB-enheten til porten på venstre side av LN46A650. På "WiseLink"-menyen velger du "Bilde" eller "Musikk" og "Enter". Dette bringer opp en undermeny der du kan vise eller spille av filer.

• Bla gjennom bildene ved "Venstre" og "Høyre" knappene på "Photo"-menyen. Trykke "Enter" vil vise bildet på skjermen. Bare JPG filer viser opp, så format bildene tilsvarende.

• Trykk på "venstre" og "Høyre" knappene på "Musikk" menyen bla gjennom musikkspor. Dette kan sorteres etter artist, tittel eller humør. Du kan endre hvordan de sorteres ved å trykke "Opp" eller "Ned". For å spille alle valgt sang, trykk "Enter".