Nnywellness.com

Hvordan Program en Toyota ECM Flash


Hvordan Program en Toyota ECM Flash

De fleste Toyota biler leveres med et sett med nøkler som skal arbeide med bare at bilens bestemt motoren kontroll modul (EFM) å hindre tyveri eller forvirring med nøkler fra andre Toyota kjøretøy. Hvis du har mistet din opprinnelige Toyota keys eller ønsker å få en ny nøkkel, er det mulig å ta bilen til en forhandler eller mekaniker som vil "Flash" systemet til å tillate deg å programmet nye keys å innarbeide sluser og tenningsbryteren.

Instruksjoner

• Kontroller at alle dører og Vinduer er lukket ordentlig på bilen din før du begynner. Sette inn nøkkelen du program med bilens ECM i låsen på førerens dør og låse den. Vent litt, og vri nøkkelen i motsatt retning å låse den. Komme inn i bilen og Lukk den førersiden dør.

• Sette inn nøkkelen i tenningslåsen. Ikke slå bryteren. bare at nøkkelen til å sitte i tenningen. Sikkerheten lys på dashbordet vil lyser og forblir tent. Hvis du bare programmerer én tast vente 15 sekunder, deretter fjerne nøkkel fra svitsjen. Trykk ned på bremsen fem ganger lagre nøkkelen.

• Vent bare 5 sekunder å fjerne nøkkel hvis du planlegger programmering flere nøkkel. Når du fjerner den første nøkkelen, sette inn den andre en i tenningen og la den sitte der i 5 sekunder. Fjerne den andre nøkkelen og erstatte den med en tredje nøkkel. Vent 5 sekunder og fjerne det tredje nøkkelen fra tenningen.

• Vent sikkerhet lyset å slå av. Dette vil angi nøklene ble lagret. Hvis du har programmert mer enn én tast, trenger du ikke å trykke bremsene lagre nøklene. Vent 30 sekunder etter at programmeringen er ferdig for å prøve å bruke noen av tastene du har programmert.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å slå på bilen med en nøkkel før programmet, som dette kunne forårsake låse programmering forsøk.