Nnywellness.com

Hvordan velge den høyre subwooferen for din hjem teater System


Velge høyre subwoofer for din hjemunderholdningssystem kan gjøre eller ødelegge hele musikk eller kinoopplevelse. Noen brukere velger å kjøpe eller installere subwoofer, men for en audiophile av kresne smak er det ingen erstatning. Høyre subwoofer kan legge til dimensjoner din musikk og film lydspor, som er vanskelig (hvis mulig) for frittstående høyttalere å oppnå. Her er hvordan å velge riktig subwooferen for hjemmekinoanlegget.

Instruksjoner

• Avgjøre om du trenger en subwoofer. Det finnes rom (vanligvis med svært liten kubikk opptaket) som ikke krever en subwoofer for å oppnå egnet lydkvalitet hvis eksisterende høyttalerne er høyverdig, som Kappa eller Kenwood.

• Finne ut hvor mye strøm du trenger. Avhengig av rommet hvor du har din hjemunderholdningssystem og hvor mye "dunk" du leter vil hjelpe deg å avgjøre hvor mye strøm trenger du. Hvis du har et stort rom eller vil noen alvorlige bass, vil en sub med masse effekten i amp. En subwoofer med en større woofer kjegle (12 eller 15 tommer) vil også gi deg store bass.

• Bestemme om du vil ned-skyting eller foran-skyting subwoofer. Woofer membran kan enten monteres i bunnen av kabinettet (ned-skyting) eller i en av sidene (foran-skyting). Det er ingen forskjell i kvaliteten på lyden. Det er bare et spørsmål om personlig preferanse.

• Velg riktig skapet for din subwoofer. Det er to hovedtyper av vedlegg som vil endre resultatene av en subwoofer. Akustisk suspensjon skap gir stramt, nøyaktig bass, men krever mer forsterker strøm. Bass reflex-kabinettene er mer energieffektive, men gi opp noen nøyaktighet for en større boom.

• Bestemme om et budsjett. Du kan bruke mindre enn 100 dollar på subwoofer, eller du kan velge for ubåter som er integrert i en tilpasset hjem teater system som koster tusenvis.

• Test din subwoofer. Spille noen typer musikk og minst en DVD på en rekke ulike volumer til du har det akkurat. Hvis subwooferen er ikke det du forventet, returnere det i den opprinnelige boksen og få en annen modell.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal plassere dine subwoofer nær TV, bør du få en video skjermede subwoofer.
  • Du får hva du betaler for når det gjelder høyttalere. Hvis du har et stort rom og etterspørsel lydkvalitet, må du sannsynligvis til å skall ut minst et par hundre dollar.
  • Hvis du ikke vet hvordan du installerer din subwoofere, kan du spørre i butikken. Hvis den virker tåkete, er det verdt ikke ødelegger din hjemunderholdningssystem å ansette en profesjonell å installere dem.