Nnywellness.com

Hvordan erstatte liten motor drivstoff slanger


Hvordan erstatte liten motor drivstoff slanger

Brenselet linjen på en liten motor er hva strømmer gass til motoren, tillater at det kjøres. Hvis brennstoffledningen på små motoren er tett, gamle, sprakk eller skadet du kommer til å erstatte drivstoff linjen for å holde små motoren knirkefritt. Dette er ikke en komplisert jobb - alt du trenger er en liten beholder, en erstatning drivstoff linje og et par tang.

Instruksjoner

• Finn motoren drivstoff linje. Brenselet linjen er liten svart eller klart røret koblet til undersiden av drivstofftanken. Brenselet linjen skal gå fra drivstofftanken til motoren. Koble brenselet linjen til motoren og drivstofftanken er små metall påbud klipp.

• Plass en liten beholder under gassledningen. Beholderen små vil ta noen drivstoff som kan renne mens du preforming denne jobben.

• Klemme små metall utklippet er å sikre brenselet linjen til bensintanken med den Tanga. Dra drivstoff fra drivstofftanken. Klemme små metall utklippet er å sikre brenselet linjen til motoren med den Tanga. Dra drivstoff fra motoren.

• Fjerne små metall klippene fra begge ender av brenselet linjen ved å dra den fra gassledningen. Plasser små metall klippene på nye drivstoff linje ved å trykke dem på gassledningen.

• Plass den nye drivstoff linjen ved utgang på drivstofftanken du koblet fra gamle brennstoffledningen fra. Klem metall klippet med tang for å løsne og koble den nye drivstoff linjen til drivstofftanken.

• Plass den nye drivstoff linjen ved utgang på motoren du koblet fra gamle brennstoffledningen fra. Klem metall klippet med tang for å løsne og koble den nye drivstoff linjen til motoren.