Nnywellness.com

Projektoren vs LCD panel


Projektoren vs LCD panel

Både LCD-skjermer og projektorer kan brukes som en skjerm eller en TV. Velge en projektor over en LCD panel fjernsyn, avhenger av programmet. En side-ved-side-sammenligning av disse to teknologiene vil hjelpe i bestemmer hvilke er best for deg.

LCD-TV

LCD

LCD-teknologien brukes i dataskjermer og TVer. LCD-panelet består av piksler, som er opplyst med bakgrunnsbelysning. LCD-skjermer og TVer er innkapslet i en ramme, og har en fast skjermstørrelse.

Projektorer

Projektorer vise et bilde på en overflate, som en film projektor. De har miniatyr LCD inne, hvilke halogenlamper skinne gjennom for å vise et bilde.

LCD-eksperter

LCD-skjermer gir en svært lyssterk skjerm, vises i de fleste lys innstillinger. De trenger ikke å være kalibrert for å vise bildet riktig på skjermbildet vises.

LCD ulemper

En LCD-TV som er større enn 60 inches kan være ganske dyrt og skjermstørrelsen er løst.

Projektoren proffene

Projektorer vil vise et bilde på en overflate, og kan justeres for en større eller mindre skjermstørrelse. Projektorer er også mer portabilitet enn LCD-skjermer.

Projektoren ulemper

Projektorer er ikke så lys som LCD panel monitorer eller TV. Levetiden for halogenpærer er korte, og de må byttes hver mellom 2000 og 3000 timer.