Nnywellness.com

Hvordan kan jeg koble to DVD-spiller til en TV?


Standard DVD-spillere koble til en TV via TVs kompositt lyd- og videoporter. Hvis TVen har to sett med kompositt AV-porter, kan du koble to DVD-spiller til TV samtidig uten ekstra maskinvare. Hvis TVen ikke har mer enn ett sett av kompositt AV-porter, må en kompositt AV-bryteren for å koble flere DVD-spiller.

Instruksjoner

TV med flere AV porter

• Koble den første DVD-spillerens sammensatt AV ledninger til det første settet med kompositt AV-porter på TV. Dette settet med kompositt AV-porter er vanligvis merket "AV1" eller "Video 1." Den gule videokontakt kobles til gul porten, hvit lydkontakten kobles til den hvite porten og røde lydkontakten kobles til den røde porten.

• Koble den andre DVD-spillerens sammensatt AV ledninger til det andre settet med kompositt AV-porter på TV. Dette settet med porter er vanligvis merket "AV2 eller" eller "Video 2." Matche tre AV kontaktene deres fargekodede porter som DVD spilleren.

• Slå på TV. Hvis du bruker den første DVD-spilleren, endre Fjernsynets input "AV1" eller "Video 1," avhengig av TV. Hvis du bruker andre DVD-spilleren, endre TVs input "AV2 eller" eller "Video 2."

Kompositt AV-Bytt

• Koble sammensatt AV bryteren boksens gule, røde og hvite kompositt AV-kontakter til de respektive gule, røde og hvite sammensatt AV portene på TV.

• Koble den første DVD-spillerens gule, røde og hvite kompositt AV-kontakter til det første settet med kompositt AV-porter på boksen for kompositt AV-bryteren. Koble den andre DVD-spillerens gule, røde og hvite kompositt AV-kontakter til det andre settet med kompositt AV-porter på bryteren-boksen.

• Slå på TV og endre inndataene "Video" eller "AV", avhengig av TV. For å bruke den første DVD spilleren, skyv sammensatt AV bryteren boksens Valgbryter over til det første settet med kompositt AV-porter. For å bruke den andre DVD-spilleren, skyv Valgbryter over til det andre settet med kompositt AV-porter.