Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil for svinn


Hvordan å selge en bil for svinn

Bilen har dødd og det vil koste langt mer å fikse det enn det er verdt. Hva er alternativene? Du kan donere den, selge den, la den i hagen med fargerike blomster blomstrende ut av stammen, eller du kan skrap det for en hyggelig liten fortjeneste. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du får mest penger for kjøretøyet useriøs.

Instruksjoner

Vurdere kjøretøyet. Fastslå hvilke deler av bilen er fortsatt av verdi.

Rekruttere frivillige, for eksempel venner og familie, å demontere bilen. Det gjør prosessen raskere og morsommere.

Fjerne noen brukbare deler og komponenter. Vil du redde så mange nyttig deler av bilen som mulig. Du kan snu rundt og selge disse på Ebay ® eller annonsere i en lokal avis. Det er en god sjanse for at noen med samme gjør bilen er på utkikk etter en del du har og vil mye heller betale deg en rabattert pris sammenlignet med full pris på en auto deler butikken.

Fjerne dekk. Dette er den største faktoren i senke skrap verdt av kjøretøyet. Berging yards må betale av disse, så som tar unna prisen de gir deg.

Selg dekk hvis det er noen tråd igjen til dem.

• Legge til så mye skrapmetall som mulig til bilen. Kast gamle bokser, aluminium ytterkledning, jern eller andre gamle metall du finner. Ikke Legg noe annet enn metall i bilen til det. Siden bilen vil være kondensert, legges alle ekstra metall til verdien av skrap bilen.

Gå gjennom gule sider, eller se online for å finne en restverdi verft som betaler deg å hente kjøretøyet.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å fjerne frontlykter, kontroller, radiator, etc.
  • Hvis du ikke er opptatt av å snu et overskudd og vil bare bli kvitt junker, finnes det mange veldedige organisasjoner som vil ta kjøretøyet donert.
  • Hvis du bor i California-området, er det en organisasjon som vil betale deg heftig pris å ta bilen din pre-1985 av hendene. (Se ressurslisten nedenfor)
  • Ikke plass noe annet enn metall i bilen.
  • Ikke fyll gasstanken med vann