Nnywellness.com

Hvordan kan jeg bruke TiVo serien 2 med en antenne?


Hvordan kan jeg bruke TiVo serien 2 med en antenne?

TiVo Series2 DVR er i stand til å motta TV-signaler via antenne eller analog kabel. Konvertering av TV fra analog til digital kringkasting i juni 2009 økt tilgjengelig innhold og forbedret bildekvalitet. Men endringen gjort instruksjonene for å installere en antenne på en TiVo Series2 foreldet, fordi Series2 ble utviklet da over-the-air TV programmer ble kringkastet i analogt format. Nå, flere trinn er nødvendig å riktig installere og bruke en antenne å motta og registrere gratis over-the-air TV-programmer.

Instruksjoner

• Koble antennen til boksen analog til digital omformer. Koble koaksialkabelen fra antennen til "In"-kontakten i boksen analog til digital omformer.

• Koble boksen analog til digital omformer til TV. Fullføre installasjonsskjermen for omformer-boksen. Omformer for oppsettet skanner for digitale kanaler kringkastet at konverteringsprogrammet kan få.

• Koble boksen omformer fra TV og koble koaksialkabelen til kabel/antenne RF In-kontakten på TiVo. Alternativt, for bedre bildekvalitet, rød/hvit/gul RCA kabler eller S-Video-kabler kan brukes til å koble boksen omformer til TiVo.

• Koble IR kabler på TiVo og plasser IR-mottakere slik at IR-sendere er synlige for IR sensorer foran boksen omformer. IR-sendere plasseres ca 1,5 inches rett foran IR sensorer. IR-sendere kan TiVo å endre kanal på boksen omformer.

• Koble TiVo til TV. Dette kan utføres ved å koble en koaksialkabel fra "RF ut"-kontakten på TiVo til "Antenne i" kontakten på TV. Forbedret bilde kan kvalitet, rød/hvit/gul RCA-kabler eller S-Video-kabler brukes til å koble TiVo til TV.

• Kjør guidet installasjonsprogrammet på din TiVo DVR. Med TV på, trykk TiVo på TiVo ekstern å navigere til TiVo sentrale skjermen. Velg "Meldinger og innstillinger" og "Hvile" eller "Reset System" og deretter "gjentatt Guide oppsettet." Følg den på skjermen instruksjoner, og husk å velge "Antenne med boksen" som programmering. Når dette trinnet er fullført, er TiVo klar til å bruke antennen med digital programmering.

Tips og advarsler

  • For å holde IR-sendere foran boksen omformer på plass, kan du bruke selvklebende strimler eller tape for å sikre dem.
  • Kontroller at TiVo Series2 kjører programvare versjon 9.3.1 eller høyere. Versjonsnummeret på TiVo finnes ved å gå til "System Information" skjermen. Hvis programvareversjonen er under 9.3.1, velge "Forbinde å det TiVo Service" en oppdatering.