Nnywellness.com

DLP vs LCD med LED


DLP vs LCD med LED

DLP- og LCD-skjerm med LED-TV representerer en kontrast i HDTV - teknologi. Stund begge to er kjøpedyktig utfoldelse HD-video, de varierer i design, størrelse, funksjoner og utfoldelse produksjon.

Størrelse

Den mest åpenbare forskjellen mellom de to teknologiene er respektive størrelsen. DLP TV er bakside-prosjektering fjernsyn som er tykk i størrelse og regelmessig veie over 100 pounds. LCD-skjerm med LED-skjermer er svært tynn i størrelse med minste er bare 2,6 millimeter.

Tilgjengelighet

En annen forskjell i de to teknologiene er tilgjengelighet. DLP TV er ganske gamle med svært få produsenter produserer dem. Omvendt, LCD-skjerm med LED-TV er en ny teknologi og blir stadig mer populært.

Oppløsning

Begge teknologiene kan oppnå den beste HD-oppløsningen er 1080p. Dette representerer antallet linjer brukes til å lage et bilde.

Kontrastforhold

Kontrastforhold angir muligheten for en TV å reprodusere "black" på en skjerm. Mens DLP TV har en relativt lav kontrast-2500: 1-LCD-skjerm med LED-TVer har skrytt kontrastforhold på 9.000, 000:1.

Tilleggsfunksjoner

DLP TV avvike fra LCD-skjerm med LED-TVer med deres tilleggsfunksjoner. LCD-skjerm med LED-TVer har funksjoner som lar brukerne streame videoer eller vise bilder og filmer via en medfølgende USB-port. Derimot er DLPs strengt TV viser uten ekstrafunksjonene.