Nnywellness.com

Hvordan bruke en iPhone for arbeide


Apples iPhone kan være forbindes med sin hundretusener av underholdende apps, men det er også et nyttig verktøy for næringslivet. IPhone-programmer kan forretningsfolk å oppfylle mange arbeidsrelaterte krav mens du er borte fra kontoret. Den har nyttige bedriftsfunksjoner som multimedieprogrammer, kontaktinformasjon arrangørene og kan synkroniseres til skrivebordet.

Instruksjoner

• Lær grunnleggende funksjonene og programmene som kommer installert på din iPhone. Før du laster ned nye programmer, kan du bli kjent med programmer på telefonen, spesielt de som kan brukes for virksomheten. Disse inkluderer e-post, Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Med iPhone, kan du også vise PDF- og JPG-filer.

• Gjør deg kjent med iPhone kalenderfunksjon, som er integrert bruk arbeid. Telefonens kalender synkroniserer med Microsoft Exchange-serveren på arbeidsdatamaskinen, slik at alt inn på din datamaskin eller iPhone vises på begge plattformene. Med kalenderen app, kan du sende og svare på møteinnkallelser, sjekke dagens avtaler, Les møtenotater og fargekode tidsplanen etter emne - alle fra datamaskinen.

• Fyll ut iPhone kontaktlisten at du har telefonnumre, adresser og annen kontaktinformasjon for forretningsforbindelser og andre medarbeidere. Når du legger til kontaktens gateadresse sin liste, kan du få opp et kart som hjelper henvise deg til hans kontor gjennom iPhone GPS-funksjonen. Med iPhone Talekontroll funksjon, kan du ringe en person i kontaktlisten ved sa hennes navn eller telefonnummer nummer i telefonen.

• Opprette ofte besøkte Internett-bokmerker på iPhones Safari-nettleser. Hvis det finnes en rekke nettsteder som du ofte besøker Arbeidspendling, at de er lett å finne med et klikk på knappen på iPhone.

• Last ned noen apps for bedriften. Apples App Store har en rekke programmer for organisasjonen, business intelligence, innlevering og dokumentasjon, reise, og teknologi og salg. Du kan lese om hver av disse apps på App Store for å avgjøre hva som er ideelle for ditt område av virksomheten. Multimedia-programmer, for eksempel kan du lage presentasjoner og lysbildefremvisninger for kolleger.

• Beskytt iPhone med telefonens sikkerhetssystem, som lar deg passordbeskytte telefonen og personlige meldinger. Gjennom telefonens Mobile Device Management system, du kanne likeledes slette ut innholdet iPhone hvis den går tapt eller stjålet og inneholder følsom forretningsinformasjon.