Nnywellness.com

Hvor å sende Video til en LCD skjermen med en iPhone


Hvor å sende Video til en LCD skjermen med en iPhone

Live streaming video applikasjoner for iPhone kan du sende video til en LCD-skjerm umiddelbart mens innspillingen. Kringkaster digital video som du ta det eliminerer behovet for å overføre video til datamaskinen via iTunes. Du trenger ikke å vente til du kommer hjem for å dele videoen, og du slipper å bære maskinen overalt. Hvis du har en iPhone 4, kan du sende video av deg selv ved praktisk innspillingen med front-mot kameraet.

Instruksjoner

Ustream

• Last ned programmet Ustream fra iTunes og synkronisere app med iPhone. Starte Ustream på iPhone.

• Skriv inn i et brukernavn og passord for å opprette en Ustream konto eller Logg deg på den gjeldende kontoen. Trykk på "Kamera"-ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen spille inn video.

• Trykk "Go Live" for å sende video til Ustream automatisk som du registrere den. URL-adressen for videoen vises på iPhone-skjermen som du spiller live stream.

• Starte en nettleser på datamaskinen og skriv live stream på URL-adressen i adresselinjen. Trykk "Enter" for å gå til siden som viser strømmen. Alternativt, trykk "Administrere" på iPhone app og velg "Send Tweet" sende URL til dine etterfølgere på Twitter når du registrerer en live videostrøm.

Qik

• Last ned programmet Qik og synkronisere Qik med iPhone via iTunes. Trykk "Qik" på iPhone Hjem skjermen for å starte programmet.

• Skriv inn din brukerinformasjon å opprette en konto med Qik. Trykk "Record" nederst på skjermen i Qik å begynne en live-opptak. Trykk "Live" for å sende videoen øyeblikkelig til webområdet Qik.

• Åpne en nettleser på datamaskinen og besøk Webadressen som vises i Qik på iPhone. Alternativt, trykk på "Facebook" ikonet nederst på skjermen i Qik på iPhone å dele videoen som du har spilt det. Angi din Facebook å integrere din Qik og Facebook-kontoer.

Tips og advarsler

  • Facebook grenser videoen laster opp til 20 minutter eller 100MB, så lenger videoer kan bare vises på Ustream og Qik webområder.
  • Forbedre ytelsen til en live-strøm ved å redusere oppløsningen i Ustream eller Qik "Innstillinger"-menyen hvis du vil flytte eller bære iPhone under opptak. Lagt til bevegelse kan føre til en live stream til lag oppløsningen er for høy.