Nnywellness.com

Hvordan overføre Garmin Etrex spor filer


Hvordan overføre Garmin Etrex spor filer

Navigere gjennom den urbane jungelen er en vanlig bruk av GPS-enheter, men det er ikke eneste. Turgåere og syklister har sin egen GPS-modeller, som Garmin's eTrex serien, utviklet for å hjelpe dem å navigere backcountry stier og umerkede villmark. Del av moroa er lagre turen spor, slik at du kan spore dine skritt senere eller dele din favoritt stier og naturskjønn utsikt med venner. Garmin tilbyr flere måter å gjøre dette.

Overføre til datamaskinen

Overføre sporet til datamaskinen er første steg, enten du er arkivering den for senere bruk eller bevare det å dele med venner. Starte Garmins fri BaseCamp programvare, eller laste ned og installere den hvis du ikke allerede. Koble din eTrex til datamaskinen bruker Garmins USB-kabel. I panelet til venstre i BaseCamp skjermen vil du se eTrex oppført som en tilkoblet enhet. Hvis du har et SD-kort til GPS, som vises som en separat enhet. Klikk én av dem ikoner se spor filene. Velge det du vil, og klikk "Rediger" på menylinjen og "Send til...". Velg en mappe fra listen over mulige reisemål, og klikk "OK".

Overføre fra datamaskinen

Overfører spor fra datamaskinen til en eTrex eller andre kompatible Garmin GPS følger nøyaktig samme prosedyre, men omvendt i. Koble Garmin til datamaskinen ved hjelp av medfølgende USB kabel og deretter mappen som inneholder filene dine spor. Velg filen du vil fra listen nederst i panelet, og klikk "Rediger" og "Send til...". Velg Garmin eller SD-kortet i destinasjoner, og klikk "OK" for å fullføre overføringen.

Andre metoder

Det finnes to strømlinjeformet metoder for overføring av spor filer til og fra din eTrex. Hvis du foretrekker å spare noen få klikk, kan du unngå menyene. Bare høyreklikk på filen du vil overføre, og velg "Send til..." fra menyen som dukker opp. Du kan eventuelt bruke musen til å dra og slippe filen spor. Finn banen du vil overføre, og klikke den med musen. Hold nede og flytte markøren til målmappen. Slipp museknappen, og filen vil overføre.

MAUR trådløs overføring

BaseCamp gir en praktisk måte å overføre data, men du kan også sende spor direkte mellom to kompatible eTrex modeller. Starter med eTrex 30 i slutten av 2011, kan mange eTrex modeller bruke strømsparende ANT trådløs teknologi for filoverføring. Navigere i menyen på to Garmins til du har funnet hver modell "Dele trådløst" funksjon. Angi én enhet for å "Få", og den andre til "Send." Å trykke på "Send" bringer opp en meny, viser datatypene du kan overføre. Velge "Spor", og velg spor dataene du vil sende. Trykk "Send" igjen på senderenheten og "Få" en gang på mottakerenheten å fullføre overføringen.