Nnywellness.com

Hvordan du Wire en parallell Mono Amp


Ledningsnett høyttalere parallelt å en mono forsterker er en vanlig måte å legge flere subwoofere i en bil Hørlig system. Fordi mono forsterkeren vanligvis bare har ett sett med høyttaler output terminaler, er det nødvendig å koble flere høyttalerne bruke en bestemt ledninger. Prinsippet er enkelt koble den positive høyttalerforsterker til positiv terminalene på høyttalerne (og det samme med negative).

Instruksjoner

• Kutt lengder høyttaler wire lenge nok til å nå høyttalerne du vil være ledninger. Ved to høyttalere kobles til mono forsterkeren, må en lengde av høyttalerledningen å gå fra forsterkeren til den første høyttaleren, og en annen lengde å gå fra den første høyttaleren til den andre høyttaleren.

Stripe isoleringslaget av positive og negative fører i begge ender av høyttalerledningen, slik at hvert stykke wire har 1/2 tommers nakne wire utsatt på enkelt leder.

Koble de positive og negative fører til det første stykket høyttalerledningen til de respektive positive og negative høyttaler utgangsterminaler på forsterkeren. For de fleste forsterkere, løsne skruene i terminalene, skyv bare slutten av ledningen under og skru ned. Noen forsterkere har hex skruer som åpner et hull når de er løsnet. I så fall løsne hex skruene, skyv ledningen i og skru ned.

Ta det andre stykket høyttalerledningen og koble den positive og negative fører til terminalene på andre subwooferen. Tvinn boksen subwoofer høyttaler terminaler mot klokken for å løsne, skli kabelen i åpningen som er avslørt, og skru ned.

• Tar halvgjort av de første og andre stykker av høyttalerledningen, og vri sammen de positive og negative fører til gjør hver én enkelt tilkobling. Deretter løsne høyttaler terminalene for første subwoofer og sette inn kombinert positive og negative ledningene i de respektive terminalene. Stram terminalene for å sikre ledningene. Du har nå koblet to subwoofere parallelt fra en mono forsterker.