Nnywellness.com

Hvordan å lære IR-fjernkontroll


Hvordan å lære IR-fjernkontroll

Du finner mekanikk og anvendelse av infrarøde fjernkontroller og IR Fjern, bare ved å observere deres popularitet og bruk i hverdagen. Sjansene er, du bruke en IR-fjernkontroll TV eller andre enheter for hjemmeunderholdning. IR Fjern bruker infrarødt lys--som ikke kan ses med det blotte øye - å styre elektroniske enheter. For å fungere ordentlig, den infrarøde enheten må ha en klar synslinje til koble til mottakeren det prøver å kontakte.

Instruksjoner

• Grab din IR-fjernkontroll og legge merke til den lille pæren på enheten. Dette er infrarød pære brukes til å sende en infrarød kommunikasjon til enheten som det har blitt programmert til å kommunisere.

• Observere IR-mottakeren på TV eller DVD-spiller. Det ligner vanligvis en liten svart bit av refleks plast. Bak denne plast er en pære ligner på fjernkontrollen. Dette er hvordan de to enhetene kommuniserer.

• Endre og prøve å bruke IR-fjernkontroll til å styre TV. Det fungerer ikke fordi IR-fjernkontroll må ha en klar siktlinje å operere mottakerenheten.

• Input tilleggskoder bruke din IR-fjernkontroll på en annen enhet som en DVD-spiller. For å gjøre dette, må du se opp merke og modell av DVD-spilleren i fjernkontrollen IR brukerhåndboken. Sikte IR-fjernkontroll på DVD-spilleren og følg instruksjonene i håndboken utføre sammenkoblingen prosessen; for eksempel hold "Power"-knappen i fem sekunder, så slipp knappen og oppgi riktig kode. Nå skal din IR-fjernkontroll kunne kommunisere med DVD-spiller.