Nnywellness.com

Hvordan du laster ned fra YouTube til iPod


Hvordan du laster ned fra YouTube til iPod

YouTube er en video deling nettsted som lar brukere opprette og laste opp egne videoer deles med noen hele verden. Siden YouTube innføring i 2005, har brukere bare vært i stand til å redde deres favoritt videoer for senere avspilling via nettsiden. Noen kan imidlertid bruke en enkel prosess, til å laste ned lyd eller video direkte fra YouTube og lagre den på sin iPod.

Instruksjoner

• Last ned "YouTube Downloader" og "YouTube til MP3 Converter" fra DVD-Video-Soft nettsted (. www.dvdvideosoft.com). YouTube Downloader lar deg lagre noen YouTube-video til din personlige skrivebordet. YouTube til MP3 Converter lar deg lagre alle video lyd som en MP3-fil til datamaskinen.

• Gå til youtube.com og åpne videoen eller lyden du ønsker å lagre. Kontroller at du har tillatelse til å laste ned filen fra avsenderen før du fortsetter. Klikk på "info"-delen av videoen og se etter noen opphavsrett koder som ville gjøre det ulovlig å laste ned filen. Når det er alle klare, kopiere URL-adressen til videoen ved å høyreklikke nettleserens adresselinjen og deretter velge "Kopier" fra menyen som vises. Dra markøren i midten av programmet du lastet ned i trinn 1 Høyreklikk musen og velg "Lim inn". Når videoen vises, klikk på "Konverter"-knappen nederst i høyre hjørne av programmet.

• Åpne iTunes-programmet og legge nylig nedlastede filer i biblioteket. Gjør klikk "File" og deretter "Legg til i bibliotek" fra iTunes-menyen. Derfra et søkevindu vises som lar deg søke etter filene du vil legge til på datamaskinen.

• Koble iPoden til datamaskinen ved å koble den med USB ledningen. Enheten vises automatisk i iTunes-programmet når det oppdages av datamaskinen. Klikk på din iPod fra listen på venstre marg i programmet. Klikk "Musikk", "Synkroniser musikk" og deretter filene du vil legge til. Etter valg filene, klikk på "Apply" og de vil bli lastet ned til iPod.

• Trygt fjerne iPoden fra datamaskinen ved å høyreklikke ikonet grønn pil i menyen skuffen på nedre høyre hjørne av skrivebordet på datamaskinen. Velg "Stopp" og deretter "iPod" fra menyene som vises. En melding varsel vil komme opp som forteller deg når det er trygt å fjerne iPoden fra datamaskinen.