Nnywellness.com

Hvordan erstatte 2003 Vibe stereohøyttalere


2003 Pontiac Vibe er utstyrt med to par fabrikkinstallert stereohøyttalere. Ett par høyttalere er i fordørene, og de andre er installert i bakdørene. Erstatte høyttalerne må du fjerne dørpaneler av din 2003 Vibe, men dette kan gjøres med noen grunnleggende verktøy. Du bør forvente å dedikere et par timer eller så til prosjektet.

Instruksjoner

• Lirke ut og fjerne den trekantede "seile panelet" på øvre fronten på dørpanelet ved å utnytte den ut med en verktøyet. Du trenger ikke utføre dette trinnet for bakdøren.

• Fjern en Philips-skruen fra døren slipper fordypningen og bunnen av døren trekk koppen. Lirke ut døren trekk koppen med en verktøyet når skruen er fjernet.

• Snuse opp bytter panel fra dørpanelet med en verktøyet. Koble ledninger kontaktene på baksiden og fjerne brytere panelet.

• Lirke rundt kantene av døren med en verktøyet å løslate beholde klippene, og løft dørpanelet av døren.

• Fjern de Phillips skruene høyttaleren døren. Trekk ut høyttaleren og koble fra ledningsnett kontakten på baksiden. Koble nye høyttaleren i kontakten og teste operasjonen av høyttaleren. Plasser høyttaleren til døren og skru den på plass. Erstatt dørpanelet, og Gjenta trinnene ovenfor for den andre døren.