Nnywellness.com

Hvordan fjerne Chevy hengsler


Fjerne Chevy hengsler innebærer fjerning av dører, som er veldig tung og må støttes riktig. Et gulv jack med et førsteklasses materiale mellom døra og kontakten skal brukes til å beskytte døren mot riper eller bøyer. Døren låsene må merkes tydelig slik at nye hengslene kan installeres på samme plass eller døren ikke passer ordentlig. Ikke installert hengsler krever re-justering av døren.

Instruksjoner

• Åpne døren og bruk den skriftlærde til plassering av døren klinke døren selv. Plass gulvet jack med polstring materialet under midten av døren. Løft kontakten til det kontakter døren og heve den en annen tomme.

• Fjern de tre boltene fra delen hengsler knyttet til døren. Støtte døren med en hånd mens fjerne skruene med en skiftenøkkel.

• Fremover døren til det er på en 90-graders vinkel til kroppen. Har en hjelper støtte døren, mens de resterende siden av hengselet fjernes. Bruk en skriver og plassering av hengselet på kroppen. Fjern den siste gjenværende bolter bruker en socket.

• Installere nye hengslet til kroppen ved å installere bolter og stramme bolten lett. Flytte hengselet merkene er identisk og stram.

• Plasser døren i 45-graders vinkel, og holde det mot hengslene slik boltene kan installeres. Boltene løst hengsel til døren. Flytt døren til hengselet passer perfekt med merkene tidligere og boltene.