Nnywellness.com

Hvordan slår jeg en bærbar datamaskin i en Permanent DVD-spiller til en TV?


Hvordan slår jeg en bærbar datamaskin i en Permanent DVD-spiller til en TV?

En bærbar PC med en multimedia stasjon og DVD-avspilling programvare kan brukes som en permanent DVDspiller med to tilkoblinger til en TV. Velg en videokabel basert på resultatene på komponentene. Hvis datamaskinen har en S-video-port, kan du bruke en S-videokabel for en direkte tilkobling. Hvis datamaskinen har bare en VGA (video graphics array)-port, få en adapterkabel konvertere VGA til S-video til TV-tilkobling. Standard stereo kabler og et Y-kort leverer lyden fra datamaskinen til TVEN.

Instruksjoner

• Koble S-videokabelen fra utgang på kanten av notatblokken til inngang på TVEN. Hvis ved hjelp av en adapterkabel, koble ut 15-pinners VGA-kontakten på kabelen til porten på notisbok, deretter koble den runde S-video pluggen til TV videoinngang.

• Sett inn de to pluggene på den ene enden av stereo-kabelen til Y-kort-kontaktene og stikk støpselet på den andre enden av den Y-adapteren inn i hodetelefonutgangen på notisbok.

• Koble de to pluggene på den andre enden av kabelen til audio innganger på baksiden av TV.

• Trykk knappen TV fjernkontrollen "Kilde" til det bærbare vises på TV.

• Laste en DVD i den bærbare medier og spille platen ved hjelp av programvare på bærbar PC. For eksempel på et Microsoft system klikk "Start" i nedre venstre hjørne, klikk "Alle programmer" og dobbeltklikk "Windows Media Player" for å spille av en DVD.

• Hold den bærbare PC koblet til TVEN for å bruke som en DVD-spiller når nødvendig. Notatblokken kan også brukes for databehandlingsoppgaver og web surfing, bruke TVEN som en stor skjerm.