Nnywellness.com

Hvordan å reparere en Sony Trinitron modell 35S42


Hvordan å reparere en Sony Trinitron modell 35S42

Reparere Sony Trinitron modell 35S42 TV krever ikke en avansert kunnskap om elektronikk eller noen tidligere kjennskap reparere teknikker. En 35-tommen, mørk stereo farge-TV, 35S42 er en vanlig TV som er utsatt for feil i komposittkabel tilkoblingen, misassigned video innganger og skade skjermen forstyrrelser. Du kan feilsøke og reparere alle disse problemene uten spesialverktøy eller elementer.

Instruksjoner

• Kontroll strømkabler Sony Trinitron 35S42 TV. Koble den til veggen uttak eller makt stripen hvis det har blitt løs. Denne enkle feilrettingsfilen kan løse mange av problemene du kan ha med TV.

• Kontroller nettverkstilkoblingen sammensatt kabelen. Sammensatt kabelen leveres som standard med denne Sony Trinitron modellen og etablerer en forbindelse mellom mottakerboksen kabel-TV eller satellitt og Trinitron. Denne kabelen er det strømmer av TV-programmering til TVEN. Det har to sett med liggende. Hvert sett har en rød, en hvit og en gul spissen. Det finnes tilsvarende røde, hvite og gule sammensatt porter på baksiden av TVEN og baksiden av mottakeren. Koble ett sett inn på baksiden av mottakerboksen kabel/satellitt og den andre på baksiden av Trinitron, sikre at røde utstikkerne i rød porter, gul i gult og hvitt i hvitt.

• Bytte videoinngangen på din Sony 35S42 hvis skjermen er svart og det er ingen lyd. Videoinngangen kontrollerer hvilken enhet er fôring et signal til din Trinitron. Hvis du brukte nylig en DVD-spiller eller lignende ekstern, kan fortsatt inndataene angis til enheten. Trykk knappen "Input" på Sonys fjernkontrollen flere ganger til du velge nytt inndataene for mottakeren.

• Observere Sony 35S42 modellens skjerm. Hvis flytte hvite flekker på skjermen og TV-signalmottak synes svekket, stram koaksialkabelen. Denne svart, en pronged kabelen festes i "ANT IN" sporet på baksiden av kabel/satellittmottaker. Rotere metal bandet på slutten av koaksialkabelen til høyre og vri oppover.

• Sjekk for andre elektroniske enheter som kan være for nær din Trinitron hvis ekstra skjerm problemet vedvarer. Datamaskiner og tilsvarende kraftig utstyr kan skape forstyrrelser som forårsaker disse problemene. Flytte disse elektronikk til en ny plassering.