Nnywellness.com

Hvordan forhindre spores samtaler


Hvis du er eldre enn 12 og ikke spille puss for telefon, finnes alternativer tilgjengelig for å beskytte navn og telefon når du ringer til noen innringer-ID. Disse alternativene varierer fra samtalen av kjøpsopsjoner helt i et totalt identiteten din. Andre alternativer er tilgjengelige, avhengig av både av mobiltelefon og skaffe.

Instruksjoner

• Ekstern "* 67" og deretter telefonnummeret du prøver å nå. Hvis telefonnummeret du prøver å nå abonnerer på ringer, lese ringe som"blokkert." Telefon samtalen er ferdig, systemet returnerer vanligvis standardinnstilling--viser din ringer-ID, men dette avhenger telefonleverandøren.

• Hvis du vil at alle telefonsamtalene å vise som "Blokkert" og ønsker ikke å ringe "* 67" før hver ring, ring leverandøren telefon og be at kontoen blokkeres på utgående samtaler. Ofte er denne tjenesten tilgjengelig uten kostnad.

• Hvis du har en iPhone, klikk "Innstillinger" og bla ned til "Telefon"-valget. På den nye skjermen, finne og foretrekker den "Vis min oppringer-ID." En annen ny skjermen vises med en lysbilde-knappen for å aktivere eller deaktivere din ringer.

Tips og advarsler

  • Ringer ID blokken fungerer ikke for 911 eller 800.
  • Støtende noen telefon er en besvimte lovbrudd. Samtalene vil ikke forbli anonyme hvis telefon poster kreves av myndighetene.
  • Vær i forkant: mange personer svarer ikke "Blokkert" samtaler, og noen betaler for en automatisk avslag på alle slike oppringinger slik at det aldri selv ringer telefonen.