Nnywellness.com

Hva forårsaker telefon innblandingen?


Hva forårsaker telefon innblandingen?

Mobiltelefon forstyrrelser kan gjøre samtalene vanskelig, og i noen tilfeller umulig. Forstyrrelser ofte tar form av bakgrunnen statisk, kan men også være redusert volum eller plukke opp at årsaker dempet samtale eller. Avhengig av om du bruker et land linje eller en mobiltelefon, kan ulike kilder forårsake problemer.

Radio og TV-sendere

En av de største årsakene til telefon innblandingen kommer fra radio og fjernsyn sendere. Moderne telefoner har halvledere i dem som utdyper nærliggende lyder. Når et TV eller radio program sendes i nærheten, kan telefonen begynne å plukke opp lyden og spille det gjennom telefonen i varierende grad av klarhet. Avhengig av din nærhet og selve telefonen, du kan høre signalet klart, eller det kan være dempet og forvrengt.

Annen elektronikk

TV og radio sendere er ikke de eneste signalene som kan forårsake interferens. Flere typer elektronikk generere bølger som kan bli plukket opp av telefonen. Alt fra mikrobølgeovner å bilalarm trådløst modem eller rutere kan overføre signaler som kan forstyrre telefonen. Dette problemet er vanligvis bare tydelig med nyere telefoner, som eldre telefoner mangler halvleder som forårsaker problemet. Hvis du har en eldre telefon, kan du kan du koble bruker den i området i hjemmet plaget av forstyrrelser.

Andre telefoner

Telefoner seg kan ofte være en kilde til forstyrrelser. Telefoner, spesielt trådløse telefoner og mobiltelefoner, overføre signaler som kan noen ganger bli overhørt av oppringere i nærheten. Problemet er forverret hvis en oppringer bruker en Bluetooth-enhet. Disse enhetene tillater for håndsfri ringing, men noen ganger forstyrre andre telefoner i nærheten. Bluetooth-enheter kan også forårsake forstyrrelser for deres bruker hvis enheten på en støyende eller svak kanal. Bluetooth har siden introdusert enheter som bekjempe problemet, men eldre modeller av headsettet kan fortsatt oppstår forstyrrelser.

Dårlig mottak

En av de største årsakene til forstyrrelser for cellphone brukere er dårlig mottakelse. Dette genererer ofte en statisk støy som kan gjør samtaler vanskelig å høre. Det er en rekke årsaker til dårlig mottak inkludert sted og vær problemer. Land linjer har også dårlig mottak hvis komponentene er urent eller ødelagt.