Nnywellness.com

Typer GPS tilnærminger


Typer GPS tilnærminger

GPS står for Global Positioning System; Det er en satellittsystem det er dugelig av global navigasjon, tid og sted informasjon for alle som har en GPS-mottaker. Det finnes ulike GPS tilnærminger for ulike typer bruk, fra sivile biler til militære fly. Fleste tilgang standard GPS på enheter for å hjelpe dem å navigere, selv om prosjekter og tilnærminger er stadig blir arbeidet med å produsere navigasjon og sted informasjon som er mer presis.

WAN Augmentation System (WAAS)

WAAS er en GPS tilnærming som innebærer satellitter og bakkestasjoner som finjusterer GPS-informasjon. WAAS er mye brukt i luftfart. Det er fem ganger bedre enn vanlig GPS fordi det er fem ganger mer nøyaktig til finne din posisjon geografisk. GPS alene kvalifiserer ikke under Federal Aviation Administrations standarder for nøyaktighet, selv om WAAS gjør, det er derfor det integreres av flere navigasjon selskaper for mainstream bruk.

Lokalområdet Augmentation System (LAAS)

LAAS har en hovedlokasjon hver Airport serverer, en GPS refererer stasjon anlegg på for flyplassen. Disse stasjonene har minst tre referanse mottakere som tolker GPS satellittinformasjon som deretter sendes ut til brukere. Denne informasjonen kan brukere innen 45 kilometer LAAS stasjonen fikse sine fly posisjoner med 95 prosent nøyaktighet. Fly som lander på en flyplass med LAAS kan nytte spesielt i turbulente vær.

Felles presisjon tilnærming og Landing System (JPALS)

JPALS tillater USA militære til å reagere raskt i farlige situasjoner. Lik LAAS, JPALS er basert på luftfart nettverk datasystemer og bakken/skip komponenter for å gi nøyaktig posisjonering og landing. JPALS er i stand til å bo i truende miljøer siden det er rettet for å støtte mobile og utfordrende oppdrag.