Nnywellness.com

Hvordan sette opp en parabolen nettverk Superdish


Hvordan sette opp en parabolen nettverk Superdish

Mens mange er avhengige av en profesjonell satellitt tekniker med utdannet kompetanse i å sette opp en parabolen nettverk Superdish, dette er ikke alltid nødvendig. Så lenge du har en venn til å hjelpe deg og noen viktige verktøy - parabolen nettverk Superdish satellitt-mottaker, en håndholdt og en skiftenøkkel, og forutsatt at du har tålmodighet til å gjøre trinnvise justeringer i dish retning, kan du definere din antenne i hjemmet uten profesjonell hjelp.

Instruksjoner

• Kontroller at parabolen nettverk Superdish Monteringsområdet er fri for rusk. Kontroller at dette området er flatt og tillater montering av parabolen flush til overflaten. Også, se til himmelen. Er det noen hindringer som kraftledninger eller høyere bygninger som kan forringe signalet satellittmottak? Hvis Monteringsområdet gjør det gjennom disse sjekkpunkter, montere parabolen nettverk Superdish bruker en håndholdt nivå som en guide for å sikre at parabolen forblir nivå og ikke skjev.

• Mål parabolen nettverk Superdish til den sørlige delen av himmelen. Dette er intet mer enn et råolje mål, som ytterligere justeringer blir gjort senere.

• Koble parabolen nettverk Superdish satellitt-mottaker til TV. Parabolen nettverk Superdish vil komme med standard A / V-kabler (parabolen nettverk Superdish gir også for HD-satellitt programmering, men som krever et valgfritt sett av A / V-kabler). Standard A / V-kabler vil ha et sett med tre liggende i hver ende (to sett med liggende totalt). Hvert sett med liggende har en rød, hvit og gul spissen. Sjekk baksiden av TVEN og baksiden av satelittmottaker å finne kontaktene som samsvarer med disse liggende. Koble røde, hvite og gule utstikkerne til fargeavstemming kontaktene på både TV og mottaker.

• Slå på mottakeren og TV og vente på menyen vises, og velg "signal meter skjermen valg." Tilbake til parabolen nettverk Superdish og har en venn standby på signalet meter skjermen.

• Juster høyden (opp/ned bevegelse) av parabolen nettverk Superdish. Finn nøtter nær heving bolter på masten av retten. Hvis du trenger hjelp til å finne dette, se parabolen nettverk Superdish's manual, som gir en visuell grafikk nøkkel parabolen steder skissert. Når funnet, løsne nøtter med en skiftenøkkel, og gjør nøyaktig opp justeringer fatet, vente etter hver justering for en rapport fra vennelisten i skjermbildet meter.

• Juster høyden (venstre/høyre bevegelse) av parabolen nettverk Superdish ved å finne LNB rett arm nøtter på i dish mast (bruk manualen om nødvendig støtte). Løsne dette med din skiftenøkkel også, så gjøre små venstre/høyre bevegelser, igjen venter på signal meter skjermen rapporter. Gjøre adustments til en samlet lesing av 70 til 80 er gitt. Din parabolen nettverk Superdish er nå riktig konfigurert.