Nnywellness.com

Hvordan måle slep Ball vekt


Tauing en tung trailer tar noen planlegging for å sikre at det transporteres trygt. En trailer som har for lite eller for mye slep ballen (eller tungen) vekt kan påvirke håndtering av hele riggen og skape en ulykke. I tillegg har tauet bilen og dens problemer begrensninger på mengden trailer tungen vekt de kan håndtere. Det er viktig å måle din tilhenger tungen vekt for å sikre at du ikke er overbelastning slep kjøretøy. Du kan måle din tilhenger tunge vekten bruker elementer som du kanskje allerede har.

Instruksjoner

• Koble vognen til slep kjøretøy og park på en plan og fast overflate som en innkjørsel eller en parkeringsplass. Måle kjørehøyde tilhengerens strekker et målebånd fra bakken foran traileren til den nedre leppen av trailer tungen. Noter dette målet.

• Koble fra tilhengeren fra slep kjøretøy. Chock hjulene på tilhengeren å hindre eventuelle uønskede bevegelser. Lavere foran utjevning knekt av tilhengeren. Hvis tilhengeren ikke har innebygd utjevning knekt, står sted bil jack under fremre rammen skinnene av trailer på begge sider.

• Øke hengerens tungen jack kontakten flere inches av bakken og vekten av forsiden av tilhengeren støttes av utjevning kontaktene eller jack står.

• På bakken under hengerens tungen jack, plasserer du et bad skala og en murstein ca 3 fot fra hverandre. Plass en 12-tommers lengde 1-tommers diameter rør på skalaen, og en annen på murstein. Bruk et målebånd og justere plasseringen av omfanget og murstein at rørene er nøyaktig 3 fot fra hverandre. Sted en 4-tommen x 4 tommers av 4 fot lang stykke trelast over rørene på skalaen og murstein.

• Lavere hengerens tungen jack hviler på trelast. Kontroller at tungen jack er 2 fot fra datakanalen på bad skala og 1 fot fra datakanalen på murstein. Juste høyden på forsiden av tilhengeren med tungen jack kjørehøyde målenheten fått i første trinn.

• Les hvor mye vekt på skalaer og multiplisere det med tre. Dette er den totale mengden tunge vekten som vil hvile på tauet bilens trekkrok ball.

Tips og advarsler

  • Eksperimentere med lasting av din tilhenger mens det er satt opp på skalaen. De fleste tilhengere bare ha 10 til 15 prosent av sin samlede vekt på tungen.
  • For å få den totale vekten av din tilhenger, transportere den til en kommersiell skala, som typen som brukes på lastebilen stopper.