Nnywellness.com

Når jeg kobler min DVR vil jeg mister min programmering?


Når jeg kobler min DVR vil jeg mister min programmering?

De fleste kabel- og satellitt-TV-leverandører oppfordrer abonnentene til å tilbakestille sine Digitalboks-mottakerenhet regelmessig for å sikre at de mottar de nyeste oppdateringene. Men hva med alle programmene du har spilt inn på din DVR? Mens tilbakestille din DVR ved å koble den resulterer i endringer på tidsplanen opptak, sletter det ikke programmer som allerede er lagret på enheten.

Hvordan DVRs arbeid

Din DVR dobler som mottakeren. En mottaker, vanligvis en Digitalboks enhet, fungerer som kabel eller satellitt selskapets gatekeeper for administrasjon av tilgang til programmer, programmering og funksjoner. Når leverandøren sender et TV-signal - over kabel linjer eller via satellitt, sender den informasjon for hver stasjon; mottakeren blokkerer deg fra å vise kanaler som du ikke har betalt. En DVR lar deg spille inn, lagre og spille av direktesendt TV. Når du registrerer et program, lagrer din DVR det i en innebygd harddisk.

Koble din DVR

Hvis du har problemer som lydforvrenging, bilde pixelation eller vanskeligheter med tilgang til din programmering guide, er første skritt for å løse disse problemene å restarte din DVR. Din DVR mottar jevnlige oppdateringer fra tjenesteleverandøren, men noen ganger disse oppdateringene behandlet ikke riktig, eller hele - fører til tekniske glitches. Koble din DVR fra strømkilden i 10 til 30 sekunder, avhengig av merke og modell av DVR, styrker det automatisk søke etter de siste oppdateringene når du plugg den tilbake.

Hva du ikke mister

Når du tilbakestiller din DVR ved å koble den, vil du miste alle programmer du har lagret på DVR. DVR-årene harddisk funksjoner på samme måte som en harddisk på en datamaskin, laptop eller selv smartphone: når strømmen er slått av, eller enda frakoblet, filene forblir beskyttet. Dette er fordi din DVR harddisken ikke krever en strømkilde til å lagre filer.

Hva vil du miste

Selv om koble din DVR ikke vil føre til at du mister noen lagret programmering, vil det påvirke andre funksjoner. Mange DVRs, inkludert de som Time Warner Cable, lagre automatisk live TV mens du ser den. Ved å bruke denne funksjonen, kan du stanse midlertidig og spole direktesendinger på TV uten å måtte trykke på opptaksknappen. Imidlertid vil koble din DVR avbryte innspillingen. Når du kobler din DVR igjen, du vil ikke kunne få tilgang til deler du savnet eller tidligere deler av programmet. Din DVR trenger en strømkilde aktivt registrere. Delen av programmet som ble sendt før frakobling makt skal lagres til DVR-tallet harddisken hvis du hadde planlagt en innspilling av programmet.