Nnywellness.com

Kompatibiliteten til en Bose SoundDock og en iPod Touch


Kompatibiliteten til en Bose SoundDock og en iPod Touch

Bose er en kjent for kvalitet lyd systemer og høyttalere. Med populariteten til Apples iPod MP3 spillere, inkludert iPod Touch, har Bose skapt kompatible docking systemer. SoundDock systemet fungerer med iPod Touch i en rekke innstillinger, alt fra kjøkkenet til stuen eller fra terrassen til park, alt mens etterlot hendene fri.

SoundDock

Bose er en produsent av lyder systemer, høyttalere, hodetelefoner og lydspiller tilbehør. Bose SoundDock er en linje høyttalersystemer med en dock for iPod Touch eller andre MP3-spiller. Dermed kan du nyte musikken fra din personlig hørlig spilleren høyt, heller enn via hodetelefoner eller intern høyttaler (inkludert i andre gjennom fjerde generasjon av iPod Touch). Med SoundDock og iPod Touch, kan du erstatte eldre stereoanlegg eller lydsystemer og tilby musikk besøkende på fester, piknik og andre sammenkomster. Bose fjernkontrollen kan du kontrollere enheten langveis fra.

Kompatibilitet

Bose SoundDock er kompatibel med de fleste versjoner av iPod, inkludert iPod Touch, så vel som Apples iPhone. Dock er spesielt beregnet for iPod, inkludert alle generasjoner av iPod Touch. Du kan også bruke iPod Classic, Mini eller Nano; Bose SoundDock er imidlertid ikke kompatibel med iPod Shuffle med mindre du bruker USB-kontakten. Med valgfri Bluetooth dock, kan du også koble det med lydspiller eller telefon som er Bluetooth-aktivert, istedet for benytter i dock-tilkoblingen for å spille musikk høyt. Hvis du har en eldre MP3-spiller eller enhet, for eksempel en CD-spiller, kan du kjøpe en 3,5 mm mini adapterkabel bruke Bose SoundDock med enheten.

Fordeler

SoundDock bruker BOSES proprietær teknologi for høy kvalitet og kraftig lyd, til tross for relativ smallness av produktets design. Alle SoundDock-systemer er i stand til å lade iPod mens den er tilkoblet og i bruk. Fordi den er kompatibel med flere enheter enn bare iPod Touch, kan du bruke den med telefonen eller CD-spiller uten for å kjøpe et eget system for disse enhetene. Fjernkontrollen kan stanse midlertidig, spille og søk/skanne musikk og justere volumet på din iPod, samt kontroll av SoundDock selv. Du kan også laste ned Bose's radio program på iPod Touch å lytte til radio på dock når din iPod er forbundet.

Modeller

Bose selger for tiden tre typer SoundDock. SoundDock bærbare systemet inkluderer et oppladbart litium-ion-batteri som kan du lade før bruk, slik at det ikke er bundet til nærmeste stikkontakt. Dette, ideelt sammen med de små og bærehåndtak, for innendørs eller utendørs bruk. The SoundDock serie II er den rimeligste av linjen til en pris på $299, som på tiden av publikasjonen. Imidlertid er ikke inkluderer videoutgang eller et oppladbart batteri. SoundDock 10 er Bose's top-of-the-line modell for bruk med iPoder.