Nnywellness.com

Hvordan å spille inn en hilsen


Hvordan å spille inn en hilsen

Med stadig travle liv folk ledelsen skjer mangler telefonsamtaler daglig. Enten du har et hjem eller mobiltelefon, tillater aktivere voice mail-funksjonen andre å la deg viktige meldinger slik at du hører dem når du har ledig tid. Mens det er helt opp til deg hvordan du skal spille inn en hilsen, finnes det en rekke tips om hvordan å spille inn en hilsen, enten du bruker telefonen til personlige eller profesjonelle anledninger.

Instruksjoner

Personlig

• Tilgang hilsenen innspillingen funksjonen på telefonen cellen eller hjemme.

• Beholde meldingen kort men gi oppringeren om hvordan forlate deg en melding slik at du er forberedt når du ringer tilbake. Her er et eksempel: "Hei. Dette er (ditt navn). Jeg er ikke kjøpedyktig ta samtalen i øyeblikket, men forlate en melding og et telefonnummer for å nå deg tilbake, og jeg kommer tilbake din ringe så snart jeg kan.

• Stoppe innspillingen ett til to sekunder etter at du er ferdig meldingen og velg det for nye hilsenen.

Professional

• Opprette en klar velkomstmelding slik at de som kaller vet hva å forlate mail stemmeopptak.

• Varsle de som ringer deg i en profesjonell setting som du får til deres ringe så snart du kan. Her er et eksempel: "Hei, dette er (ditt navn) fra (din bedrift). Jeg klarer ikke å svare på telefonen, men hvis du lar navnet ditt, telefonnummeret og en melding, vil jeg komme tilbake du så snart jeg kan. Takk."

• Angi nye hilsenen på stemmen din mail for å sikre at du ikke går miste viktige meldinger.